Afgelopen zaterdag had ik mijn team uitgenodigd in het mooie Ophemert voor onze teamdag.

De tafels zijn gedekt en de presentjes liggen klaar.

teamdag stampin up teamdag stampin upWindows box stampin up

Klaar voor onze treasureteam teamdag.

Om even na half elf schuiven de dames binnen. Het is elke keer weer super leuk om de groep meiden bij elkaar te zien. De “oude hazen” zoals ze in Duitsland zeggen kennen elkaar al best lang en gaan verder met de gesprekken waar ze de vorige keer gebleven zijn. De new bees schuiven voorzichtig binnen en kijken verlegen rond. Maar voor dat ze het weten plonzen ze in een bad van enthousiasme, respect en warmte. En horen ze er helemaal bij.

Er wordt geswapt en gekletst, ideeën gedeeld en verhalen verteld. De tijd tikt snel verder. Uit ervaring weet ik dat er het eerste uur weinig meer gebeurd als swappen en kletsen. Daar heb ik dan ook ruimte voor gehouden in het programma 🙂

Om half twaalf bespreken we de algemene opdracht die ik voorafgaand aan de teamdag aan de dames heb gevraagd. Ik heb ze gevraagd een totaalpakket samen te stellen van € 60,- aan Stampin’ Up! materialen en een bijpassend voorbeeld te maken met dit totaalpakket.
Aan de hand van deze opdracht bespreken we business uitdagingen en oplosmogelijkheden, kortom les 😉
Iedereen heeft zijn best gedaan en ik zal de komende tijd met jullie delen wat zij bedacht hebben. Want de voorbeelden zijn om te smullen en alle pakketten komen in aanmerking voor een gratis Sale-A-Bration product.

Om half een is het tijd voor de lunch. Die is zoals ook bij ons StampEvent prima verzorgd door beheerder Rob. Smullen!!
Na de lunch is er tijd ingelast voor een heuse foto shoot. Fotograaf Henk Versteeg maakt een twee mooie teamfoto’s.

teamdag

teamdag

In de middag is het tijd om te knutselen. Ik heb voor iedereen een workshop pakketje klaargemaakt. Daarmee kunnen ze een fotoalbum maken. Foto’s van het pakketje en het album volgen in mijn volgende bericht. Hopelijk heb ik dan ook nog wat foto’s die de teamleden hebben gemaakt.

 

Eén gedachte over “Teamdag Treasureteam”

Reacties zijn gesloten.