blog hop stamp impressions

Welkom bij onze maandelijkse blog hop Stamp Impressions. Deze blog hop voert je door Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Nederlands. Laat je inspireren door onze projecten.
Je bent hier gekomen via het blog van Hélène.

To read my blog in a different language, please use the translate function to the right.

Onze blog hop staat deze maand speciaal in het teken van de Sale-A-Bration. Ik heb voor jullie twee kaarten gemaakt, elk met een andere Sale-A-Bration set.
Zoals je weet mag je bij elke bestelling van €  60,- een gratis product uitkiezen uit de SAB folder. Geef snel je bestelling aan mij door en kies vandaag nog jouw gratis product. Misschien wel een van de twee sets die ik gebruikte?

De eerste kaart is een baby kaart gemaakt met de Any Occasion stempel set.
Ik maakte de kaart speciaal voor een familie bij ons in de straat. Net na de jaarwisseling werden zij de ouders van een dochtertje.
De set “Any Occasion” bestaat uit maar liefst 20 stempeltjes. De set bevat veel leuke kleine teksten voor verschillende gelegenheden. Ook zitten in de set stempeltjes kleine vaantjes, hartjes en kwastjes waarmee je een simpel lijntje versiert tot een ware slinger.

Sale-a-bration any occasion

De tweede kaart is gemaakt met de set Tasty Truck. De combinatie van stempels heb je al gezien op de enveloppen die ik speciaal maakte en gebruikte voor het versturen van de nieuwe voorjaarscatalogus en de Sale-A-Bration folder. Deze keer de combinatie op een kaart. Ik kleurde de Tasty Truck in met de Watercolor potloden en een Blenderpen. Sommige delen stempelde ik op een restje cardstock, knipte ze uit en bevestigde ze op de kaart. Zo ontstaat een grappig 3D effect.

sale a bration Tasty Truck

Ik zie je graag terug op mijn blog. Voor nu wens ik je veel plezier en creatieve inspiratie bij het verder hoppen langs de deelnemers van onze blog hop Stamp Impressions. Klik op Next en je gaat naar het blog van Yvonne

stampin impressions   Stamp impressions

Product List baby kaart Sale-a-bration Any Occasion

Product List baby kaart Sale-a-bration Any Occasion

Blender Pens

€ 12,00

28 gedachten over “Blog Hop Stamp Impression Sale-A-Bration”

Reacties zijn gesloten.