– Verzamelbestelling 21 oktober –

Vandaag en kaartje speciaal voor een oud teamlid en haar inmiddels echtgenoot.
K. stapte afgelopen week in het huwelijksbootje met haar geliefde M.
Al een tijdje weet ik de kleuren van haar kaarten en bedankjes. Ze zijn gemaakt met de prachtige kleuren Rel Red en Pink Pirouette. Hoe ik dat weet? Je raad het al, beide zijn gemaakt met materiaal van Stampin’ Up!

Om de tortelduifjes te feliciteren maakte ik een kaartje in stijl. En ik kon het niet laten de envelop ook te voorzien van wat kleur en natuurlijk hartjes.just a note

In de kaart plaatste ik Just a Note die ik vind passen bij een huwelijk.
just a note

Voor deze kaart gebruikte ik de fantastische stempel set Sweet Cupcake*. zowel de “Just a Note” als de tekst in de kaart komen uit de set Picture Perfect.

Beide sets zijn zogenoemde Two-Step Stampin’ sets. Op zijn Hollands twee stap stempelen. Je bouwt de stempel op in meerdere stappen. De verschillende stempels doe samen het geheel vormen zijn genummerd. In het geval van de cupcake gaat het om drie stempels om de crème te maken en 3 stempels om het bakje te stempelen.

Het is even oefenen om de afdruk goed te krijgen. Gelukkig zijn het photopolymer stempels dus je kunt er doorheen kijken. Heb je en Misti dan gaat het helemaal eenvoudig.

Ik heb mezelf aangeleerd om met nummer 3 te beginnen en terug te werken van 2 naar 1. Dat vind ik makkelijk. Nummer 3 zin details die heel duidelijk plaats aangeven en daarmee zet je 2 en 1 makkelijk op hun plek. Probeer maar eens!

Hieronder een close-up. Zie je hoe gedetailleerd zo’n stempelafdruk wordt en hoe je met kleur kunt spelen? Ik zetten nummer 3 met Real Red. Nummer 2 ook, maar voor de stempel te zetten heb ik even een de stempel op een kladje gedrukt zodat de kleur minder intensief is. Vervolgens heb ik nummer 1 met Pink Pirouette afgedrukt.just a note

*Deze gave stempelset met cupcake heeft ook bijpassende framelits en zijn samen aan te schaffen met 10% korting!

Gebuikte materialen voor de Just a Note trouwkaart

Product List

Links by TheseAreMyStamps.com

Reacties zijn gesloten.