world card making day

Het is bijna World Card Making Day, dat vraagt om een kaartje. Maar lees dit bericht zeker ook tot onderaan en mis de twee aanbiedingen niet.

world-card-making

Dit is mijn bijdrage voor world card making day. Het kaartje maakte ik met de In Color kleur Emerald Envy, de kerst kleur voor dit seizoen. De basis is van Whisper White met een laag van dit Emerald Envy Cardstock. Daarop weer een laag Whisper White en stroken van het vrolijke Present and Pinecones Designer Series Papier. De stempel komt uit de set Christmas Pines en is afgedrukt met Emerald Envy inkt. Over het verdikte woord “sparkles” bracht ik Wink of Stella aan in de kleur goud. Want kerst hoort te glitteren!
De stempel set is te koop in een bundel met bijpassende Pretty Pines thinlits dies. Het strikje vind je in deze set thinlits.

Naast de kaart versierde ik ook een van de leuke witte boxjes uit de seizoen catalogus. Langs de zijkant bracht ik designer series papier aan. Bovenop maakte ik een combinatie van cardstock stansjes gemaakt met de Pretty Pines thinlits dies, uit designer series papier geknipte belletjes, stroken van DSP en cardstock. Als finish bracht ik zo’n schattig klein koperkleurige dennenappeltje aan met wat goud bakers twine. Herken je deze combinatie? Dat kan goed! Kijk maar eens op blz 19 in de seizoen gids wlEmoticon-winkingsmile.png.

world card making day

De speciale aanbieding voor world card making day!

Tussen 1 en 5 oktober krijgt je tot maar liefst 25% korting op de volgende producten:

2015-2017 In Color A4 Cardstock: van € 9,75 voor € 829
2016-2018 In Color A4 Cardstock: van € 9,75 voor € 8,29
2015-2017 In Color Envelop Paper: van € 13,50 voor € 10,13
2016-2018 In Color Envelop Paper: van € 13,50 voor € 10,13
Envelop Punch Board: van € 23,00 voor € 17,25
Designer Tin Of Cards: van € 32,75 voor € 24,56
Fast Fuse Adhesive Refill – Buy a Fast Fuse Adhesive en krijg de refill van € 9,- gratis!

Product List 

Links by TheseAreMyStamps.com

 en om het af te maken een maandaanbieding!

De hele maand oktober krijg je bij aankoop van 3 pakken Designer Series Papier* (DSP) een pak DSP ter waarde van € 13,50 gratis. Vul je voorraad en met ons prachtige papier. Ook twee van de DSP’s uit de seizoen catalogus vallen onder deze actie. Ideaal voor je eigen gemaakte kerstkaarten!
Klik op onderstaande foto voor een vergrote weergave!

dsp-sale

Voor vragen of bestellingen, neem contact met mij op!

*Paper Stacks en Specialty Designer Series paper zijn uitgesloten van deze actie.

2 gedachten over “World Card Making Day – get ready en bespaar”

Reacties zijn gesloten.