Stempelset Wonderland, naar mijn mening een van de mooiste sets uit de seizoencatalogus. En wat baal ik er van dat ik niet meer tijd heb om er mee te spelen.

Stempelset Wonderland

Toen ik de set zag was ik op slag verliefd. In combinatie met het prachtige papier zijn er heel veel ideeën. Om ze uit te werken heb je wel tijd nodig en dat is nou net dat wat me ontbreekt.
Om de set niet ongebruikt te laten liggen heb ik een snelle variant bedacht.
Ik gebruikte een Soft Sky basiskaart (10,5 cm x 27,8 cm scoren op 14,9 cm)
De volgende laag is Whisper White (10 cm x 14,4 cm).
Daarop stempelde ik eerst met Soft Sky inkt de achtergrond stempel Watercolor Wash. Om hem mooi zacht te laten lijken, heb ik de stempel eerst op een klad papiertje gedrukt en daarna op het Whisper White.
Aan de linkerkant van het papier stempelde ik de bomen uit de stempelset Wonderland met Basic Black Archival inkt, eerste een keer helemaal op het papier een cm of 2 uit de kant. Daarna nog een keer aan de linkerkant er naast. Zo ontstaat een groepje bomen die “over” de rand weg lijkt te lopen. Aan de onderkant laat ik ruimte zodat de “grond” onder de bomen te zien blijft. De lijn van de grond trek ik met een Project Life Journaling Pen door naar rechts. Ik laat de lijn een beetje aflopen. Onder de lijn breng ik een beetje lijm aan met de 2-way glue pen. Over de lijm strooi ik goud glitter.

Op de achtergrond stempel ik in Soft Sky wat sterretjes uit de stempelset Wonderland. Doordat de achtergrond “zachter” is door het extra afdrukken op klad papier blijven de sterretjes goed zichtbaar.

Als laatste maak ik een vaantje waar ik Silent Night op stempel. Onder het vaantje plaats ik wat goud glimmer paper voor wat extra sparkel.