Party with Cake is een van de nieuwe sets uit de voorjaars catalogus. Behalve een erg leuke stempel set genaamd Party with Cake, speciaal voor verjaardagen, kun je er Party Pop-Up Thinlits bij kopen.

De thinlits kun je gebruiken om zowel de buitenkant als de binnenkant van je kaart te versieren.

Mijn moeder is vandaag jarig en wordt vandaag 70. Dus speciaal voor haar maakte ik een kaart met deze Party with Cake bundel.

Party with Cake 1

Hier zie je de voorkant van de kaart die ik voor haar maakte. Op de stans staan de letters als een taart op een plateau. Het plateau heb ik er afgehaald. Mijn kaartje is namelijk niet zo heel groot (10 cm x 10,5 cm)

Party With Cake 2

De binnenkant is een echte pop-up kaart. Ook deze maakte ik met de thinlits.

De thinlits hebben kleine markers zodat je precies het midden kunt bepalen waar de tekst gevouwen moet worden. Rondom de uit gestanste tekst stempelde ik confetti en sprinkels in Mellon Mambo en Crushed Curry.
Onder de pop-up nog een stempeltje, wat designer series papier langs de zijkanten en wat enamel dots om het geheel af te maken. Een vrolijke kaart zoals past bij een verjaardagskaart.

Nu nog het cadeautje inpakken. Natuurlijk krijgt ze van mij een mooie sieraden set van Pippa & Jean 😉

pippa&jean

Denk je dat ze de kaart en het cadeautje leuk vindt?

Bedankt voor je bezoekje en tot snel!
Groetjes
Jose

Eén gedachte over “Party with Cake kaart”

  • Gefeliciteerd met je moeder, José. En wat een super leuke kaart heb je voor haar gemaakt. Die gaat zeker weten in de smaak vallen, evenals het cadeau!

Reacties zijn gesloten.