Stampin Up producten winnen wil toch iedereen wel. Stampin’ Up! heeft een hele leuke advent kalender WIN actie op Facebook. Elke dag plaatst SU een plaatje op haar pagina. In het plaatje zit een product van SU verstopt. Weet jij om welk product het gaat, laat je antwoord achter onder het bericht betreffende bericht.
Let Op! Het bericht komt elke dag om 10 uur online. De winnaar wordt willekeurig gekozen en zal de volgende dag om 10.00 bekend worden gemaakt onder het bericht waar je op hebt gereageerd. (met dit in het achterhoofd, reageren op oudere berichten werkt niet).
Veel succes, ik duim voor je dat je een van de prijzen in de wacht sleept.

En om het feestje compleet te maken, nog een winactie. Op www.theperfectwedding.nl worden twee bedankpakketten verloot onder de inzenders.
Elk pakket bevat Stampin Up producten ter waarde van € 150,-
Klik op de sitenaam om naar de actie te gaan en de details te lezen.
Super leuk detail, de kaart en de foto’s in het bericht heb ik mogen maken naar een voorbeeld uit de jaarcatalogus van SU! Des te meer reden om een poging te wagen? En oja eh, je hoeft geen trouwplannen te hebben om mee te mogen doen 😉
succes!

Foto’s van beide acties mag ik niet delen. klik vooral op beide linkjes in dit bericht en win Stampin Up producten

Leuk dat je langs kwam en tot snel

Jose

Hoe bestel ik?
Hier kun je elk uur van de dag Stampin’ Up! producten kopen
Nu direct Online als onafhankelijk demonstrator in mijn team instappen