De Conferentie van SU. Daar kijk ik toch elk jaar wel naar uit. Het is een prachtig moment waarop je de nieuwste nieuwtjes hoort, de vertegenwoordigers van het bedrijf ontmoet en alle vrienden en vriendinnen ontmoet die ik de laatste drie jaar heb leren kennen.

Deze conferentie was wel heel bijzonder. Het was voor het eerst dat alle landen waar Stampin Up actief is tegelijk konden deelnemen aan de conferentie. Daarbij had elk werelddeel zijn eigen events waarbij ze dan een deel van de OnStage Live conferentie konden volgen via een livestream.
Wij hadden de eer om OnStage Live in Europa te ontvangen. Dat houdt in dat een deel van wat wij live konden zien op het podium gestreamd werd naar de rest van de wereld. Hoe gaaf is dat!

Natuurlijk hoort swappen er weer bij. Hier zie je mijn swap welke ik gemaakt heb met de stempel set Flurry Wishes.

Swap Conferentie

We hebben veel nieuwe producten gezien. De komende tijd zullen die langzaam wel op de verschillende platforms verschijnen. Voor nu wil ik daar nog niet te veel over verklappen. Sommige zullen het allemaal al willen verklappen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Behalve dat deze conferentie bijzonder was in format. Hij was ook voor mij persoonlijk bijzonder.  Ik mocht een speciale presentatie houden. De presentatie ging over een nieuwe groep van producten die zowel voor de beginnende creatieveling als voor de gevorderde hobbyist een echte must have zijn.
Om een klein tipje van de sluier op te lichten een foto van de make & take die alle demo’s over de wereld hebben kunnen maken tijdens het event.

Make & Take conferentie

Uiteindelijk heb ik de presentatie in het totaal 3 keer gedaan.
Dat ik echt voor de klas zat bewijzen deze foto’s. Best stoer al zeg ik het zelf Glimlach.
Gelukkig werd ik geïntroduceerd door onze favoriete product expert Charlotte.

Charlotte OnStage Goning Places

Jose Going Places presentatie conferentieJose Going Places OnStage presentatie conferentie

Dat er ook mensen zaten in de klas bewijzen de hoofdjes op de foto. Uiteraard ontbreken mijn teamies Miranda Versteeg, Janneke Buissink Booij en Anoushka Oussoren niet in de klas. Volgens mij vinden ze het wel grappig. Hopelijk hebben ze ook wat geleerd Knipogende emoticon

Miranda OnStage Goning Places

Als laatste nog wat foto’s die een teamlid en een fotograaf van mij/ons maakte.
Want zoals altijd heb ik mijn camera/telefoon weer eens niet in de aanslag. Dat zit zo niet in mijn systeem.
Daarom een dank aan iedereen die foto’s met mij heeft gedeeld! Oh, En mocht je het leuk vinden om in mijn team te komen en voortaan mee te gaan als demonstratrice en fotograaf, dan ben je van harte welkom.

treasure teamMijn teammaatjes

Mijn teammoeder, teammaatjes en Sara Douglass (Interim CEO van SU)Group JenniJenni Jose Steffi

Nog meer SU vriendinnen (Hélène mocht dezelfde presentatie geven als ik op een ander moment. We hebben elkaar de weken voor en tijdens het event gesteund)

Helene JoseMiranda Jose

Mijn Pippa&Jean… eh SU vriendinnen Glimlach

Pippa team

2 gedachten over “Conferentie van Stampin Up”

Reacties zijn gesloten.