Soms kun je wat extra’s doen voor iemand. Een jonge moeder uit mijn team vroeg mij of ik een bepaalde stempel set kon vinden die al een tijdje net meer te koop is.
Dit soort verzoeken kan ik niet altijd aannemen. Het kost veel tijd en is, afhankelijk van de set, niet eenvoudig. Er is geen garantie dat het lukt en soms moet je maanden jagen. Maar speciaal voor de geboorte van haar baby ben ik de uitdaging toch aangaan en het al het dan lukt dan ben ik helemaal blij.
Iemand blij maken is wel het allerleukste toch!

Het cadeautje stuurde ik vorige week naar haar toe. Leuk verpakt en met een kaartje.

De verpakking maak je eenvoudig met het envelop punch board.
Om het doosje heb ik een belly band gemaakt en versierd met een paar cirkels en een gestempeld en ingekleurd rompertje uit de set “Made with Love”. De tekst op het vaantje komt uit dezelfde set. Een beetje glim draad en wat kleine hartjes (uilpons). Klaar!

Voor het kaartje gebruikte ik een witte basiskaart en werkte ik mijn idee opnieuw uit.

DVD Box Stampin Up Made with Love 3

DVD box made with love 2

Table built using Product Table Builder by The Crafty Owl – Independent Stampin’ Up! Demonstrator.

5 gedachten over “Cadeautje voor een jonge moeder”

Reacties zijn gesloten.