Het is een druk weekend. Eerst vrijdag de 20 jarige bruiloft van mijn Stempelvriendin en upline Jenni Pauli. Hoe bijzonder blijft het als wegen elkaar kruisen en er een hechte vriendschap ontstaat en dat je op enig moment aanwezig mag zijn op elkaars belangrijke moment in het leven. Ik was geroerd dat ik er bij mocht zijn. Dank je wel lieve Jenni.

En dan zaterdag. Ons StampEvent, een dag waar we een half jaar naar uitgekeken heb. Samen met Miranda Versteeg organiseerden wij voor de 4 keer ons event. Deze keer in de prachtige locatie in Op Hemert.

De maanden voorafgaand aan het event hebben Miranda en ik gebrainstormd over wat we gingen maken en hoe we onze gasten een hele fijne dag konden bezorgen.
Ideeën komen we eigenlijk nooit te kort, het hoe en wat valt laster te bepalen. Het is een echte uitdaging om de ideeën in ons concept te passen zodat de projecten te maken zijn voor elk niveau deelnemer, dat de projecten bij voorkeur af komen of eenvoudig thuis af te maken zijn en bovenal de echte WOW factor hebben. Volgens mij zijn we daar in geslaagd!

Wij vonden het weer erg leuk om te organiseren en hebben alvast het 5e event in onze agenda gezet. Op 21 mei 2016 vieren wij ons jubileum StampEvent. Geef je op via de site en vier dit jubileum met ons mee in “Het Lebret” in Oosterbeek. We gaan zeker uitpakken!

Deze projecten hebben we deze keer gemaakt!

Butterflies Clean and Simple stampevent    The Big Bag StampEvent    Glow in the Snow StampEvent

Tot mijn volgende bericht
Jose