Onderstaande kaart met de Get Well Soup stempel maakte ik voor de zieke dochter van mijn stempel vriendin Miranda Versteeg. Het meiske is al maanden niet in orde. Ziekenhuis in en ziekenhuis uit. Helaas hebben ze nog steeds geen oplossing voor de pijn die ze heeft. Ik heb de kaart al digitaal met haar gedeeld. Maar ik ga hem zo in de envelop stoppen en aan haar toesturen. Want na een digitale groet is er toch niets leukers als het ontvangen van een echte kaart.

IMG_3995

Get well Soup

De stempel op de kaart is er eentje die al snel op mijn kooplijstje stond. Ik houd wel van grote stempels die indruk maken en niet veel nodig hebben. Wel is het een stempels waar je nog wat mee “moet”.
Inkleuren is zeker een optie. Dat heb ik al wel even geprobeerd met mijn eigen gemaakte alcohol stift en wat inkt. Maar het was nog niet naar mijn zin om het zo maar te zeggen.
Toen zag ik op het blog van Susan Itel dat zij de kom uitknipte en Designer Series Papier gebruikte voor opvulling of invulling (super leuk idee Susan!). Dit heb ik idee heb ik gebruikt voor mijn kaartje. Ik gebruikte echter geen DSP maar vilt. Om er een “aaibare” kaart van te maken. Zou Laura de kaart leuk vinden denk je?

Fijne dag!
Jose

Cardstock maten voor dit project:

  • Whisper White A4 Thick Cardstock – 10,5 cm x 29,7 cm (scoren/rillen op 14,85)
  • Cucumber Crush – 8 cm x 11,5 cm
  • Whisper White A4 Thick Cardstock – 7,5 cm x 11 cm
  • Silver Glimmer Paper – Banner Punch en Owl Builder (voor het hartje)
  • Table built using Product Table Builder by The Crafty Owl – Independent Stampin’ Up! Demonstrator.