Ik heb vakantie! Nou Jose, wat heb je al gedaan met je vrije tijd. Eerlijk? Nog heel weinig. Ik ben begonnen met het opruimen van mijn hobby zolder. Het vordert langzaam. Plannen genoeg. Maar de uitvoer hapert. Ik doe maar even gewoon rustig aan en probeer beetje bij beetje de plannen te realiseren.

Gisteren is het me voor het eerst sinds dagen gelukt wat te maken voor jullie. Ik was er al een paar keer aan begonnen. De basis was klaar. Het versieren zat in mijn hoofd. En nu kan ik ze eindelijk laten zien.

Traktatie doosjes. Gemaakt met de Cutie Pie Thinlits. Ik ben blij dat ik de stans heb aangeschaft. Oja, ik heb getwijfeld. Het idee taart zag ik nog niet zo zitten. Maar zoals je ziet kan er veel meer met deze stans dan je op het eerste gezicht zou denken. En zeg nou eerlijk, zijn deze doosjes niet super schattig!

Cutie Pie Box

Voor de doosjes heb ik gebruik gemaakt van de Cherry on Top paper stack en het bijpassende Cardstock pack. Met deze combinatie maak je tot wel 24 van deze leuke doosjes in de 3 kleuren uit het pack zonder dat ik van alles extra aan hoefde te schaffen. Zo wordt traktaties maken echt een feestje.

Binnen nu en een week zijn de nieuwe herfst/winter catalogussen binnen. Wil jij er ook een ontvangen? Stuur mij een email. Op 10 augustus gaat er een verzamelbestelling de deur uit. Bestel mee en ontvang je gratis exemplaar. Altijd gratis voor mijn vaste klanten.

Table built using Product Table Builder by The Crafty Owl – Independent Stampin’ Up! Demonstrator.