autumn halloween, autumn, halloween, herfst blog hop, stampin up, stampin treasure, stamp impressions

Hop mee met ons Stamp Impressions team langs alle herfst en Halloween Creaties tijdens de Autumn Halloween blog hop.

Ik heb twee kaartjes voor je gemaakt met de stempelset en bijpassende stansen uit de Gorgeous Leaves bundel.

Je vindt dit fantastische productpakket in de juli – december mini catalogus op pagina 47. De teksten komen uit de stempelset Welcoming Woods. Dit is een super veelzijdige set die je voor elk jaargetijde kunt gebruiken. Ook deze set staat in dezelfde mini catalogus op blz 46.

autumn halloween, gorgeous leaves, autumn, halloween, herfst blog hop, stampin up, stampin treasure, stamp impressions

De kleuren zijn uit de kleurfamilie Regals of op zijn nederlands Warme Kleuren. Je kunt vast raden waarom :-). De kaartjes zijn niet heel groot. Ik heb hiervoor een A4 basic white in 3 gedeeld. Je krijgt dan stukken van 9,9 cm x 21 cm. Deze vouw je dubbel en je hebt uit 1 vel 3 kaartjes van 9,9 cm x 10,5 cm. Een mooi maatje als kaartje voor bijvoorbeeld aan een cadeautje of bos bloemen.

autumn, halloween, autumn, halloween, herfst blog hop, stampin up, stampin treasure, stamp impressions

Bij het eerste kaartje heb ik met een blending brush voorzichtig wat crushed curry inkt aangebracht. Door post-it notes op het kaartje te plakken scherm je de ruimte af die je niet wilt kleuren. In mijn geval liet ik de band onbedekt terwijl de post-its de rest van de kaart afdekken. Op de gekleurde band stempelde ik kleine blaadjes in de kleur cajun craze. Het geheel maakte ik af met een de tekst uit de stempelset en met kleine gestanste blaadjes ui gouden folievellen en een stukje linnen draad.

autumn halloween, autumn, halloween, herfst blog hop, stampin up, stampin treasure, stamp impressions

Het tweede kaartje is een combinatie van een achtergrond stempel in crumb cake, een gestanst blaadje in crushed curry en een gestempeld en daarna uitgestanst blad in cajun craze. De tekst is gestempeld in mossy meadow. Het geheel is afgemaakt met matte sierpuntjes.

Alle gebruikte producten vind je onderaan deze blogpost.

Hop mee met onze autumn halloween blog hop en Get Inspired!

Vind je het leuk op mijn blog, kom nog een keertje terug of abonneer je op mijn berichten. Benieuwd wat mijn collega’s gemaakt hebben bij deze Spring fling uitdaging, hop dan vrolijk mee. Klik op de knoppen om heen en terug te gaan.

terug button
verder button

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Natuurlijk kun je ook online winkel via: www.mijnstempelskopen.nl. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de gastvrouwcode te gebruiken van deze maand. Je vindt deze aan de rechterkant van mijn blog (op je mobiel staat hij een eindje naar beneden na de eerste blog berichten).

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

Product List

5 gedachten over “Autumn Halloween – Stampin impressions blog hop”

Reacties zijn gesloten.