samen sparen, extra, stampin rewards, nieuwe catalogus 2021

Het is eindelijk zover. We mogen het van de daken schreeuwen. De nieuwe jaarcatalogus 2021-2022 is er! Klik op de afbeelding hieronder om de digitale catalogus te openen. Vergeet niet om onder de afbeelding de informatie te lezen over extra gratis producten en een super aanbieding bij een startpakket.

jaarcatalogus 2021-2022
Klik op de afbeelding om de nieuwe jaarcatalogus 2021-2022 te openen of op de link hieronder: https://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2021-2022-Annual-Catalog/AC_21-22_en_UK.pdf

Heb je de papieren catalogus al thuis, dan is de online versie misschien niet zo spannend. Wel ben ik heel benieuwd wat je van de catalogus vindt!

Voor wie de papieren gids nog niet in de handen heeft, klik op de afbeelding van de jaarcatalogus 2021-2020 hierboven om de gids te openen. Je kunt hem vervolgens opslaan op je computer, telefoon of tablet. Wil je een papieren exemplaar, stuur mij dan een berichtje via jose@stampintreasure.nl of via mijn contactformulier

webwinkel, stampin treasure, stampin up

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de gastvrouwcode te gebruiken van deze maand. Je vindt deze aan de rechterkant van mijn blog (op je mobiel staat hij een eindje naar beneden na de eerste blog berichten).

Plaats je een bestelling in mijn webwinkel, gebruik dan de host code van deze maand: 3YNDDX4H

We starten de jaarcatalogus 2021-2022 met Extra Stampin’ Rewards bij je bestelling!

In de hele maand juni ontvang je bij een bestelling van € 275,- of meer naast de gebruikelijke Stampin’ Rewards van minimaal 10% over je bestelbedrag nog eens € 27,- aan extra rewards.

Op een order van € 275,- euro ontvang je dus maar liefst € 54,50 waar je gelijk gratis producten mee uit kunt zoeken. Bij een order van € 300,- ontvang je € 57,- en zo verder.

Bestellen hoef je niet alleen te doen. Trommel je vrienden op die ook willen bestellen en doe het samen. Profiteer van deze super aanbieding!

Hieronder zie je in een schema hoe de rewards en extra rewards eruit zien.

samen sparen, extra, stampin rewards, nieuwe catalogus 2021

Bestel een startpakket en kom in mijn team

Is je wensenlijst veel te lang en heb je wel oren naar nog meer korting? Dan is het startpakket misschien iets voor jou. Niet alleen is het startpakket in juni extra aantrekkelijk. Je ontvangt als demonstratrice altijd korting op je bestellingen.

Je startpakket stel je zelf samen. Een startpakket bestaat in de maand mei uit voor € 207,- aan producten. Het pakket kost slechts € 129,-

Wil je hier meer over weten, neem dan contact met mij op. Ik leg je graag uit hoe het werkt en wat je kunt verwachten. Liever eerst op je gemak je alvast inlezen of een startpakket iets voor jou kan zijn, ga dan naar mijn pagina Stap In.