sale a bration, sab, stampin up, stampin treasure, gratis, feest

Het is zover de nieuwe mini catalogus voorjaar 2021 en de Sale a bration brochure zijn live! Het feest kan beginnen. Er zijn weer super veel mooie nieuwe producten bij. En natuurlijk ontvang je tijdens Sale a bration zoals je gewend bent bij elke bestelling van € 60,- cadeautje. En als al het nieuwe spul uit de mini catalogus nog niet genoeg is, vanaf vandaag is ook de nieuwe mini stans & emboss machine te bestellen. Wist je dat je bij aankoop van deze super schattige kleine machine een gratis sale-a-bration cadeautje ontvangt!

Download snel de nieuwe catalogus en de sale-a-bration brochure en laat je verrassen. Verder naar beneden in dit bericht vind je in het kort alles over de sale-a-bration cadeautjes. Heb je hier meer vragen over dan help ik je graag zodat je niks mist aan cadeautjes. Helemaal onderaan dit bericht vind je afbeeldingen van de nieuwe nederlandse sets en een afbeelding van de kleine stans & emboss machine.

De eerste verzamelbestelling plaats ik op 6 januari 2021 om 20:00. Daarna is er op elke dinsdag een verzamelbestelling.

Wil je een bestelling plaatsen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Wil je papieren exemplaren van de mini catalogus en de sale-a-bration brochure ontvangen, stuur mij dan een mailtje op jose@stampintreasure.nl Ook online bestellen is een stuk eenvoudiger geworden nu je met een Paypal account kunt afrekenen. Ga naar www.mijnstempelskopen.nl en shop in mijn webwinkel. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de gastvrouwcode te gebruiken van deze maand. Je vindt deze aan de rechterkant van mijn blog (op je mobiel staat hij een eindje naar beneden na de eerste blog berichten)

Mini catalogus voorjaar 2021

mini, catalogus, voorjaar, stampin up, stampin treasure, 2021
Klik op de foto om het downloaden van de nieuwe catalogus te starten

Voor de zekerheid ook de hele link nog even: https://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2021%20January-June/catalogs/JJ_2021_UK.pdf

Sale-a-bration 2021 (loopt van januari tot en met februari 2021)

sale a bration, catalogus, voorjaar, stampin up, stampin treasure, 2021
Klik op de foto om het downloaden van de sale-a-bration brochure te starten

Voor de zekerheid ook hier de link nog even van: https://su-media.s3.amazonaws.com/media/Promotions/2021/SAB/2021_SAB_UK.pdf

Maximaal profiteren van de nieuwe mini catalogus voorjaar 2021

sale a bration, winkelen, instappen, grote bestelling, cadeau, gratis, stampin up, stampin treasure

Nieuwe Nederlandse stempelsets en de mini stans en emboss machine

Maak er wat moois van!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.