Wij - een groep internationale Stampin’ Up! demo’s presenteren van 1 december tot kerstavond elke dag een creatief idee bij onze adventskalender blog hop 2020 stampin up

Vandaag mag ik het 3e deurtje van onze adventskalender blog hop openen.

Ik heb gekozen voor een kerstslinger met de tekst Fijne Kerstdagen.

3e deurtje adventskalender blog hop

De slinger is simpel te maken met stroken van 21 cm x 7 cm. Deze vouw je op 10,5 cm. De onderkant maak je in een vaantjes vorm. Dat kun je doen met een schaar, een pons, snijmallen. Ik koos voor puntjes aan de zijkant, maar even zo makkelijk kun je de vaantjes rond maken aan de onderkant of met 1 punt in het midden. Niet nadenken, gebruiken wat je hebt.

De letters die ik gebruikte komen uit een oude Stampin’ Up! set. Deze letters zijn mooi van formaat. Heb je deze set niet, dan heb je misschien nog plakletters liggen of andere letter snijmallen.

3e deurtje adventskalender blog hop

Als laatste versier je de vaantjes met stempels, wat sneeuw ❄️(ik gebruikte structuurpasta met glimmers) en wat sterretjes. De letters heb ik opgeplakt met dimensionals voor wat extra dimensie. Als alle vaantjes klaar zijn, hang je ze over een lang lint en zet je ze vast met wat lijm.

3e deurtje adventskalender blog hop

De vaatjes kun je natuurlijk ook gebruiken voor andere slingers in andere kleuren!

Dank je wel voor je komst naar het 3e deurtje van onze op. Graag tot een volgende keer. Op naar morgen voor deurtje nummer 4. Je komt dan op het blog van Bettina Poller.

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag met je bestelling of vraag. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op .

Eén gedachte over “3e deurtje – adventskalender blog hop”

Reacties zijn gesloten.