We beginnen juli met twee acties waar we allemaal van kunnen profiteren. Ga jij voor de kortingsbonnen of ga jij als demonstratrice een mega start maken!

kortingsbonnen stampin up

De Bonus Days zijn terug, spaar nu je kortingsbonnen.

Net als vorig jaar ontvang je in de hele maand juli kortingsbonnen bij elke € 60,- aan producten die je bij mij besteld. De kortingsbonnen hebben een waarde van € 6,-.

De bonnen hebben een speciale code die je per email toegestuurd krijgt. Het is dus belangrijk dat ik jouw email adres hiervoor heb. De kortingsbonnen of eigenlijk de code lever je in augustus in bij jouw bestelling bij mij.

Er is geen minimaal bestelbedrag en je kunt zoveel kortingsbonnen verzamelen als jij wilt . 
Dus heb jij die mooie suite op het oog? Die een tikkeltje meer kost dan je eigenlijk in gedachten had? Of die gave bundel waarmee je nu precies een code kunt verdienen?
Sla nu je slag! Uiteraard help ik je graag mee met rekenen zodat je precies goed uitkomt en optimaal profiteert.

mega start stampin up demonstratrice

Wordt demonstratrice en maak een mega start

Ohh boy, klinkt dit spannend, zelf demonstratrice worden. Maar blijf vooral doorlezen!

Knutsel je graag en besteed je best het een en ander aan hobby materialen? Dan is het misschien best interessant om Stampin’ Up! demonstratrice te worden. En je kunt nu zelfs starten met een mega goede, Extra Extra deal.

Extra 1

Stap je in de periode van 1 juli tot en met 31 augustus in als demonstrator, dan mag je voor €32,- MEER dan normaal je starterspakket kiezen! Je betaald voor het startpakket €129,- en je mag vervolgens voor €207 aan producten uitzoeken.

Extra 2

Daarnaast krijg je nog 2 kortingsbonnen welke samen €12,- waard zijn.

Deze kortingsbonnen ontvang in de vorm van codes in de maand nadat je het startpakket gekocht hebt. De korting gebruik je op je volgende bestelling en zijn geldig tot en met 31 oktober 2019.
Het is dus de perfecte tijd om nu in te stappen en van deze aanbieding gebruikt te maken! Nieuwsgierig en veel vragen nog? Lees er alles over op mijn site door op ‘Demonstratrice worden‘ te klikken. Een ding kan ik je al vertellen: je zit nergens aan vast en je bepaald zelf hoe lang je demo blijft! En moeite met je startpakket samenstellen? Geef me een seintje, ik helpt je graag.
Ben je er klaar voor en wil je gewoon aan de slag als demonstratrice en je startpakket bestellen? Dat kan en mag natuurlijk, klik dan hier.

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.