eenmalig paper pumpkin in nederland

Yes, we krijgen eenmalig Paper Pumpkin in Nederland! En deze is zelfs heel speciaal. Want Shelli Gardner, medeoprichtster van Stampin’ Up! heeft geholpen bij het ontwerpen!

Wat is Paper Pumpkin?

Paper Pumpkin is een feestje in een doosje met alles voor een speciaal project. Wat je kunt maken met de inhoud is altijd geheim. Er is wel een filmpje met hints (die vind je onderin dit bericht) en een sneak peek. Maar verder is het vooral een verrassing. Paper Pumpkin is bijzonder vriendelijk geprijsd en kost € 26,-. In Amerika is er elke maand een paper pumpkin in een abonnementsvorm. Wij hebben dat nog niet. Voor ons is er slechts eenmalig Paper Pumpkin.

sneak peek eenmalig paper pumpkin in nederland

Wat kan ik wel verklappen, de kit bevat:

  • Exclusieve stempel set
  • Classic Stampin’ Spot® (inkt)
  • Cardstock om 12 kaarten (3 kaarten van 4 unieke ontwerpen) te maken
  • 12 coördinerende enveloppen
  • plakmateriaal en embellishments voor alle 12 kaarten

De coördinerende Stampin’ Up! Kleuren zijn: Crumb Cake, Early Espresso, Old Olive, Petal Pink, Pool Party, Pretty Peacock, Soft Suede, and Very Vanilla . Het enige dat je nog nodig hebt naast de kit is een Clear Block D (item 118485).

Workshop met de kit

Samen maken is altijd leuker! Daarom hou ik op donderdagavond 6 juni om 19.30 een workshop met deze kit. Er zijn 2 mogelijkheden:

  • Je maakt 4 kaarten uit de kit. Ik zorg voor alle materialen. De workshop kost € 10,- inclusief thee/koffie en wat lekkers.
  • of
  • Je besteld de hele kit en maakt alle 12 kaarten uit de kit (of zover je komt en neemt de rest mee). De workshop kost € 26,- inclusief thee/koffie en wat lekkers.

Doe je mee? Laat het mij zo snel mogelijk weten (uiterlijk 16 mei!). Dan zorg ik dat de kits die we nodig hebben aanwezig zijn.
Waarom zo vroeg al aangeven dat je komt? Het kost tijd om de kits in huis te krijgen, maar belangrijker nog, de kits kunnen uitverkocht raken!

eenmalig paper pumpkin in nederland

Paper Pumpkin bestellen

Geen tijd om mee te doen met de workshop, of laat je agenda dit niet toe? Je kunt de Paper Pumpkin set (# 152032) ook bestellen en hem zelf thuis maken. Stuur mij een mailtje naar en ik bestel hem voor je. De kit kost € 26,- exclusief verzendkosten.

Flimpje!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen
everything is Rosy product medley stampin up
Te bestellen in de maand mei zolang de voorraad strekt
laatste kans stampin up producten
Laatste kans om deze producten te bestellen
stampin up catalogus 2019-2020
nieuwe catalogus bestellen,
klik op de foto voor het contactformulier