Vandaag vertel ik je over de producten die weg gaan – de laatste kans producten. Ik had je al verteld over de trimmer. Met de komst van de nieuwe catalogus zijn er veel meer producten die niet terug komen. Maar eerst laat ik je zien waar ik al mee aan het spelen ben. Want waar producten verdwijnen, komen er ook weer nieuwe producten 🙂

De bloemen komen uit nieuw designer series papier dat je echt moet zien als het beweegt. Dat liet ik al zien op instagram en nu hier. Kijk nou toch hoe mooi!

laatste kans producten 2019 stampin up

Laatste kans producten

En dan nu het verdrietige nieuws. De laatste kans producten, of te wel, de producten die weg gaan. En er zijn al producten voorgoed weg!

Allereerst deel ik hieronder de PDF bestanden. Een voor de jaarcatalogus en een voor de lente/zomergids. In de lijst zie je stempels staan met een grijze balk. Deze stempel sets komen in tegenstelling tot wat je zou denken wel terug in de nieuwe catalogus maar dan in de “Cling” variant. Je weet wel, met de plakkerige labels zodat ze aan je blok blijven plakken. Ben je fan van Cling, vergeet dan dat deze sets er bij staan.

LET OP! Bundels die blijven verliezen hun 10% korting. Wil je een bundel dan is dit het moment om in actie te komen!

Lente/zomergidshttps://su-media.s3.amazonaws.com/media/Promotions/EU/2019/Last-Chance%20Products/OCC%2019%20Retiring%20List_UK-NL.pdf

jaarcatalogus 2018-2019https://su-media.s3.amazonaws.com/media/Promotions/EU/2019/Last-Chance%20Products/AC%2018-19%20Retiring%20List_UK-NL.pdf

Helaas zitten er in de pdf”s geen plaatjes bij. Ook kun je in die lijsten niet zien welke producten al uitverkocht zijn. Daarom geef ik je ook een link naar mijn webwinkel. Ik heb de link zo ingesteld dat je direct op de juiste plek uitkomt.
De webwinkel is actueel (producten die uitverkocht zijn staan er niet meer in en je kunt er plaatjes kijken 🙂 www.mijnstempelskopen.nl.

Mijn tip om even goed over na te denken; de BigShot (143263), magneetplatform voor BigShot (130658), de punch boarden voor enveloppen (133774) en cadeauzakje 135862), ponsen. Je vind ze allemaal onder “Everything Else”

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Wil je echter zeker weten dat je niet mis grijpt en heb je een creditcard, bestel dan van de webwinkel!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen