Voorjaarscatalogus 2019 ontvangen

Bestelde je in de afgelopen 6 maanden Stampin’ Up! producten bij mij? Je ontvangt van mij één dezer dagen de nieuwe voorjaarscatalogus 2019! Natuurlijk vind je in jouw pakketje ook de sale-a-bration folder (vol cadeautjes) en de flyers van de nieuwe Nederlandse stempel sets.

Voorjaarscatalogus 2019 ontvangen

Volgende verzamelbestelling 8 januari 2019

Heb je de afgelopen tijd niet bij mij besteld of heb je nog geen demonstratrice en wil je een papieren exemplaar van de voorjaarscatalogus 2019 ontvangen, stuur mij een berichtje. Dat kan via mijn contactformulier of via mijn email

Tegen betaling van de verzendkosten stuur ik je er graag eentje toe. Om verzendkosten te besparen mag je jouw exemplaar ook bij mij ophalen in Oosterbeek. Ook dan heb ik graag even een berichtje vooraf. De digitale versie van de voorjaarscatalogus 2019 komt 3 januari online op mijn blog.

Nieuwsgierig naar de vlinders die ik gebruikte om de envelop mee te stempelen? Deze staan in de nieuwe voorjaarscatalogus 2019. De stempelset heet Butterfly Gala en bij deze fantastische set hoort een bijpassende pons. Met de stempels maakte ik behalve de enveloppen ook een leuk simpel kaartje mee. Onderaan dit bericht vind je de producten die je nodig hebt voor dit kaartje.

Butterfly Gala

Deze super leuke stempelset zal ook in het Nederlandse te koop zijn. En bevat teksten zoals “dans door ’t leven alsof er niemand op je let” en “Kusje van mij” en “je bent niet alleen”
De Nederlandse set heet vlinderdans. De flyer voor deze stempel set komt ook op 3 januari op mijn blog. Maar hieronder vind je al een link naar de set zelf.

De voorjaarscatalogus 2019 ontvangen
Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen
Product List
Clear Block C
[118486]
€ 8,50