Onstage 2018 Stampin up

Het is 31 december en ik kijk terug op afgelopen jaar. Ik weet dat ik nog een blogpost heb staan die ik nooit geplaatst heb. Waarom niet vraag ik me elke dag weer af. Het antwoord is simpel, ik kan niet zo heel goed over mezelf schrijven als ik ergens trots op ben. Want trots dat ben ik absoluut wel. Misschien ben ik te bescheiden, denk ik dat ik iemand anders te kort doe of gewoon omdat ik ben wie ik ben. Vandaag, vind ik het tijd om mezelf een schop onder mijn kont te geven en de post toch online te zetten. Want als ik het vandaag niet doe, dan doe ik het helemaal niet meer. Dus bij deze, ga er maar voor zitten: hoe OnStage 2018 een droomvakantie werd:

Het is november 2017. Ik ben met mijn Duitse collega demo’s bij OnStage 2017 in Salt Lake City als Sara Douglas, CEO van Stampin’ Up!, met Disney oren op aankondigt dat dat het 30 jarig bestaan van SU gevierd wordt tijdens OnStage van november 2018 in Orlando Florida.
Mijn eerste gedachte toen… daar wil ik bij zijn. Maar het is nog te vroeg om plannen uit te werken.

Al direct weet ik dat ik mijn man Marcel mee wil nemen en dat ik hem toe ga voegen als supporting demo. Alleen dan mag en kan hij mee naar CentreStage, het extra event waar ik naar toe mag vanwege mijn Zilver Elite* titel. Ik vermoed namelijk dat CentreStage zich af zal spelen in Disney en ik zou het geweldig vinden als hij dat een keer kan meemaken.

Geheel onverwachts bedenkt ergens in maart 2018 mijn teamlid Lianne dat ze toch ook wel mee wil naar Orlando. Ze is heel dicht bij de Zilver Elite titel en ineens komt het zaadje dat gepland is vorig jaar tot groei. Als ze idd promoveert en ze gaat mee naar Orlando dan kan ze samen met mij naar CentreStage. Ze stelt haar plan voor aan haar man en die zegt direct toe mee te gaan. Ook hij wordt aangemeld als supporting demo en de weg naar zilver elite wordt uitgestippeld. Zonder verdere twijfel boekt ze tickets en een hotel.

Voor mij duurt het tot in juni voordat ik mijn plannen ten uitvoer kan gaan brengen. Marcel heeft een eigen bedrijf en vrijaf regelen is niet altijd eenvoudig. En ik wil van deze reis heel graag ook onze vakantie maken. We zijn al lange tijd niet samen weg geweest. Maar het is zover. De tickets kunnen geboekt worden.

November 2018, vakantie naar Orlando Florida en OnStage 2018

O p 3 november vertrekken Marcel en ik voor twee weken naar Amerika. Vlak voor vertrek, op 1 november worden de prijzen bekend gemaakt. Wie in welk land de top heeft bereikt in Recruiting, Leadership, Sales en in de categorie Algemeen. Niets vermoedend zit ik ’s avonds achter mijn computer als ineens de berichtjes binnen stromen. Gefeliciteerd met je prijzen ?.

Ik hoopte net als vorig jaar voor in ieder geval 1 categorie in de top te zijn beland. Maar wat blijkt, ik ben 5e geworden in Recruiting en 3e in Leadership. Maar dat is niet alles, geheel onverwachts ben ik nummer 1 geworden in de categorie algemeen. Nummer 1 van Nederland! Daar ga je met je bescheiden niet in de spotlight willen staan…..

Ik kan het niet geloven. Pas na een nacht niet geslapen te hebben en na met Stampin’ Up gebeld te hebben weet ik het zeker. Het klopt, ik ben nummer 1 ?

top performer nummer 1 nederland stampin up 2018-2019

Op zaterdag stappen we in het vliegtuig voor onze directe vlucht naar Orlando.

onderweg in het vliegtuig naar Orlando

De eerste dagen vermaken we ons met een bezoek aan de grote shopping mall. Orlando is een shopping walhalla en al helemaal in kerstsfeer. Ook bezoeken we een heuse NBA basketbalwedstrijd van de Orlando Magics tegen de Cleveland Cavaliers (nee geen hondjes maar boomlange kerels die een spelletje bal spelen). Ook brengen we een bezoek aan Universal Studio’s en gaan op bezoek bij Harry Potter in Hogwarts. Natuurlijk drinken we ook een echte Butterbeer.

OnStage 2018 Orlando

Op woensdag mag ik inschrijven voor OnStage. Samen met Lianne gaan we naar het conferentie centrum. Lianne maakt een aantal super leuke foto’s van mijn speciale moment als Top Performer (grinnik, glunder, pfff echt he, zo niet mijn ding en toch zo trots).
Ik krijg voor mijn prestatie een gave tas met bijpassende portemonnee en een hele gave corsage.
Natuurlijk krijgen we ook ons Onstage pakket met lintjes, pennen, button voor de price patrol (altijd leuk als je wat kunt winnen) en de eerste nieuwe stempelset voor het voorjaar 2019. De mannen laten ons pakketje graag even zien!

Direct nadat we alles opgehaald hebben vertrekken we met ons vieren naar Disneylands Epcot voor CentreStage waar we ons prima vermaken en afsluiten met een feest en natuurlijk een cadeautje!

De dagen van Onstage vliegen voorbij. Hier volgen een paar hoogtepunten inclusief mijn podium moment en dat van Lianne, want ook zij mag voor haar prestatie over het toneel.

Ik heb nog zo veel meer foto’s….. maar ik laat het hier bij.

Wat rest is met een knal het jaar uit gaan. Dat deden wij al op 15 november toen we bij een echte raket lancering konden zijn op Kennedy Space Centre.
Wat een ervaring!!! En zo bijzonder om mee te maken. Dit overtrof echt alles!
De raket was van SpaceX. Marcel hield al dagen de site in de gaten in de hoop dat er een zou gaan.

Benieuwd hoe een raket lancering gaat? Hieronder vind je een filmpje van de lancering die wij hebben gezien! Ik ben nog sprakeloos van het gevoel dat zo’n lancering je geeft in je lijf.

Disney kasteel
Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

7 gedachten over “Hoe OnStage 2018 een droomvakantie werd”

  • Zo trots op jou! Trots op het feit dat je dit deelt, trots dat je trots bent op jezelf, trots dat jij nummer 1 van 2018 bent geworden! En trots dat ik in jou team zit! 2019 gaan we nog meer leuke dingen doen, ik weet het zeker! Kus!

  • Lieve Jose.
    Hartstikke mooi geschreven. Je mag super trots zij op jezelf. Echt ontzettend knap gedaan en fijn dat je dit kon vieren met degene die het dichtst bij je staat. En je kan prachtig schrijven en ik hoop in 2019 meer van deze blogposts te lezen.xx

  • En terecht….daar mag je zeker trots op zijn, José.
    Geweldig toch om dit samen mee te mogen maken. Fijn dat je het toch online hebt durven zetten. Heb het met plezier gelezen!

Reacties zijn gesloten.