sneeuwvlokken stampin up snow is glistening

De zomer lijkt voorgoed achter ons. Afgelopen week stond in de krant te lezen dat er in Gelderland dit weekend sneeuw kon vallen. Komt dat even mooi uit, want dat past prima bij het bericht dat ik met jullie wil delen. Ik wil het hebben over de prachtige sneeuwvlokken die we in november exclusief in assortiment voeren, ik ben dol op sneeuwvlokken en kan er eigenlijk niet genoeg hebben.Kerstkaart met sneeuwvlokken

Mijn eerste kaartje heb ik nagemaakt (Case) van het voorbeeld dat Stampin’ Up! met ons deelde ter introductie van de nieuwe producten. De watercolor achtergrond is niet meer dan wat inkt en water verdeeld over watercolor paper. De boom is van een grote stempel uit de set Snow is Glistening. Wat mij betreft is deze stempelset de hit van dit seizoen en een echte must have.

Wil jij met deze stempelset en de thinlits aan de slag? Geef je op voor mijn workshop en doe mee!

  • Vrijdag 23 november 19.30
  • Donderdag 6 december 19.30

Kosten voor de workshop zijn € 15,-.

Bestel je de stempelset Snow is Glistening en de bijpassende Snowfall Thinlits voorafgaand aan de workshop of uiterlijk 30 november dan ontvang je € 10,- euro korting op de workshop!

Alleen in de maand november of zolang de voorraad strekt, sneeuwvlokken!

sneeuwvlokken exclusieve stampin up producten

Hier zijn de nieuwe stempelsets, de thinlits, het velvet paper of flok papier (zo noem ik het maar of het echt zo heet….) en de super leuke sneeuwvlokken trinkets. Een prachtig geheel voor de kerst maar door de stempelset happiness surrounds ook zeker geschikt voor andere bijzondere momenten in een jaar.

Hoe bijzonder het white velvet paper is, zie je een beetje op de detail foto van mijn kaartje. Het is echt een super zacht bovenlaagje.  Wat wil je nog meer, aaibare sneeuwvlokken 😉

Kerstkaart met sneeuwvlokken

Hieronder de producten per stuk uitgelicht. Vind je de afbeeldingen te klein, klik er op en je ziet een grotere variant.

Let op, producten zijn alleen verkrijgbaar in de maand november en de oplage is gelimiteerd. Zijn de producten eerder uitverkocht dan worden deze niet aangevuld!

Wacht dus niet en bestel jouw exclusieve producten vandaag nog via email stampin treasureof via mijn contact formulier!

Snow is glistening stamp set stampin up

Happiness surrounds stampin upSnowfall Thinlits Dies stampin up

Snowflake Trinkets stampin up

White velvet sheets stampin up

Stampin Treasure

Reacties zijn gesloten.