Spaarkaart Stampin Blends

De temperaturen zijn wat gedaald en de vakantie is voor mij achter de rug. Dat betekend opgeladen weer aan het werk, plannen zijn gemaakt. En het wordt tijd dat plannen uitgewerkt worden. Want ik heb zoals je in een eerder bericht hebt kunnen lezen een doel. Ik wil promoveren naar “Gold” bij Stampin’ Up! en ik kan je zeggen, dat valt niet mee. Maar al is de weg moeizaam, ik knok er voor. Help jij mij ook mee? Je hulp wordt gewaardeerd en beloond. Mede om deze reden wil ik je vertellen over het spaarsysteem voor Stampin’ BlendsTM Markers, de Spaarkaart Stampin Blends. Start Nu!

Stampin Blends Markers – wat zijn het

Stampin Blends Markers zijn alcohol stiften en gemaakt om mee te kleuren en om accenten mee aan te brengen. De markers zijn heel eenvoudig in gebruik en halen zeker de artiest in je boven. Elke stift heeft een kwastachtige punt en een fijne punt waarmee je precies genoeg kleur aan brengt op de plaats waar jij wil.

Stampin Blends
Hier zie je Night of Navy licht en donker. Links de fijne punt, rechts de kwastpunt. Klik op de foto voor alle andere kleuren.

Met de komst van de nieuwe najaarscatalogus of herfst/winter gids zijn er 28 Stampin’ Up! kleuren, elk met een lichte en een donkere stift. Kleuren zijn verkrijgbaar als enkele stift of in een combi pak met twee stiften.
Daarnaast zijn er twee enkele stiften (brons en Ivory) en een kleurloze kleur lifter waarmee je kleur weghaalt (ja ook kleine foutjes) en highlights mee aanbrengt.

Dit brengt het totaal op 59 stiften!

Stiften zijn niet hervulbaar, maar doordat elke stift los te koop is, vervang je deze eenvoudig.

Spaarkaart Stampin Blends Markers

Spaarkaart Stampin Blends

Natuurlijk wil je alle stiften bij elkaar sparen en daar ga ik je bij helpen.

Meld je aan voor het spaarprogramma en je ontvangt van mij:

  • een spaarkaart waarop je precies kunt bijhouden welke kleuren je hebt. De kaart doet ook dienst als kleurenwaaier zodat je altijd de juiste kleur kiest voor je project.
  • 10 stiften voor de prijs van 9. Je betaal € 49,50 voor 10 stiften in plaats van € 55,-.
  • een Stamp Case Full Wide. In de case passen 14 blends
  • bij start in augustus ontvang je bij elke € 50,- een gratis stampin blends ter waarde van € 5,50  en daar bovenop bij elke € 60,- een bonus coupon t.w.v. € 6,-

Wat je nog moet weten.

  • Je bepaalt zelf hoeveel stiften je elke maand besteld. Eenmaal aangemeld voor de spaaractie blijft de 10 voor 9 gelden. Je houdt zelf bij of je al recht hebt op een gratis stift.
  • Een maandje geen stiften bestellen, in overleg blijft de actie geldig.
  • Voor Stempelafdrukken gebruik je Memento inkt – Tuxedo Black. Deze kost 7,50 en de refill kost 6,-
  • kleuren met Stampin Blends doe je op Thick Whisper White cardstock of gekleurd cardstock
Stampin Blends opbergen

Ne je bent gestart met je Spaarkaart Stampin Blends wil je de blends ook goed opbergen. Er is vanuit Stampin’ Up! helaas nog geen opbergsysteem. Toch zijn er wel goede oplossingen voor het opbergen van je Stampin Blends.

Je kunt de blends opbergen in Stamp Case Full Wide. Daarin passen steeds 14 Blends. Voor de hele collectie heb je er dus 4 nodig. Bij het spaarprogramma ontvang je er zo wie zo een van mij. Kies je een ander bewaarsysteem, dan kun je de gratis case altijd gebruiken als vervoersmiddel voor een middagje kleuren in de tuin of elders.
De case heeft een plastic omslag waar je eenvoudig een inlay in schuift met daarop aangegeven welke stiften er in de case zitten. Wil jij dit systeem gebruiken, vraag mij dan om de inlays.

Stampin Blends Inlays

Je kunt ook zelf een systeem maken met de Acetate Card Boxes (pagina 193 van de jaarcatalogus). Door deze aan een kant in te korten en de andere kant te sluiten zoals bedoel ontstaat een open doosje. Er passen zes blends in een box.  Door er meerdere aan elkaar te bevestigen ontstaat een toren voor al je blends. Eerlijk is eerlijk, dit systeem vergt wat creativiteit.

Een systeem kopen kan natuurlijk ook. Het mooiste systeem dat ik heb gezien is van het merk Crafters Companion.

Stampin Up Bestellen

Wil jij starten met de spaarkaart Stampin’ Blends of andere Stampin Up producten bestellen, dan help ik je graag met je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar email stampin treasureof neem contact op via mijn contactformulier. Na ontvangst van jouw bestelling ontvang je van mij een factuur en een betaallink voor eenvoudig betalen via Ideal. Liever je betaling zelf overboeken kan natuurlijk ook.

Is je bestelling € 75,- of meer dan betaal je bij mij geen verzendkosten.

Zelf winkelen in mijn webwinkel: www.mijnstempelskopen.nl – vergeet niet de hostess code te gebruiken van deze maand – UTTBB3GGJ – je ontvangt niet één maar twee gratis stampin blends en de Spaarkaart Stampin Blends!

De aanbiedingen nog even nakijken? Dat kan hier: AANBIEDINGEN

Stampin Treasure - jose hoogeveenTreasureteam - stampin treasure - jose hoogeveen

Reacties zijn gesloten.