In mijn vorige bericht “kerst in augustus” beloofde ik je een aantal variante te laten zien van de kaarten uit dat bericht. Alle kaarten zijn gemaakt met de nieuwe stempelset Dashing Deer en de bijpassende thinlits Detailed Deer. Deze set en bijpassende thinlits staan in de nieuwe najaarscatalogus en zijn vanaf 5 september te koop.

Dashing Deer en Detailed Deer Stampin Up CathelijneDashing Deer en Detailed Deer Stampin UpJanneke Dashing Deer en Detailed Deer Stampin UpMiranda Dashing Deer, Detailed Deer, Stampin UpSalina

Vind je ze niet super gaaf!? Het is zo leuk om te zien hoe een voorbeeldkaart verandert als een ander er mee aan slag gaat. We gebruikten toch allemaal dezelfde materialen!

Wil jij ook aan de slag met deze leuke set of wil je de nieuwe Stampin’ Up’ najaarscatalogus ontvangen, neem dan contact met mij op. In de laatste drie maanden een bestelling bij mij geplaatst? Dan wordt de catalogus gratis aan je verzonden. Heb je al even niet bij mij besteld, of wil je in de toekomst bij mij bestellen? Vraag de gids aan en ontvang de verzenkosten van € 3,32 terug bij je eerstvolgende bestelling. 

Niet vergeten! Deze maand ontvang je van mij voor elke € 50,- een gratis Stampin Blends ter waarde van € 5,50 bij je bestelling.
Bij elke € 60,- ontvang je van Stampin Up een
kortingsbon van € 6,- om te besteden in September. En natuurlijk ontvang je de nieuwe najaarscatalogus!

Stampin Treasure