Puur Natuur of Rooted in Nature

Puur Natuur of Rooted in Nature, wat kies jij? Of kun je helemaal niet kiezen? Wie mij al wat langer volgt weet dat mijn keus is gevallen op de Engelse versie. Toch had ik in dit geval graag de Nederlandse versie gehad. Want mijn kaart voor vandaag is een kaart die je graag stuurt maar hopelijk niet vaak hoeft te sturen. Die super last is om te maken en typisch niet op voorraad ligt, de condoleance kaart. En hoe logisch het ook klinkt om er twee te maken in plaats van een. Het lukt mij niet want voor mij moet de kaart “passen”. Hebben jullie dat ook?

Stampin Up Rooted in NatureStampin Up Rooted in NatureIk denk dat de kaart goed “paste”, maar dat mag de ontvanger zeggen. Ik heb hem in ieder geval met zorg gemaakt.

Puur Natuur of Rooted in Nature

Deze prachtige stempel set (146482 (Engels) of 148092 (Nederlands) en bijpassende framelits (146341 ) is ook verkrijgbaar in een bundel met 10% korting (148353 (Engels) of  148356 (Nederlands)) voor € 88,-
Onder de foto’s staat een Stampin Up filmpje met informatie over deze set en een aantal prachtige kaarten die super simpel te maken zijn. Ook zie je een voorbeeld met de nieuwe Big Shot Embossing Mat (146327 € 18,-).
Vergeet niet de ondertitelingen aan te zetten. Vergeten hoe dat moet, klik HIER om te zien hoe dat moet.

Stampin Up Puur Natuur bundle rooted in nature Stampin Up Puur Natuur Stampin Up Rooted in Nature

Stampin Up Bestellen

Wil jij deze prachtige set of andere Stampin Up producten bestellen, dan help ik je graag met je bestelling. Je mag je bestelling mailen naaremail stampin treasure of neem contact op via mijn contactformulier. Na ontvangst van je order ontvang je van mij een factuur en een betaallink voor eenvoudig betalen via Ideal. Liever je betaling zelf overboeken kan natuurlijk ook.

Is je bestelling € 75,- of meer dan betaal je bij mij geen verzendkosten.

Stampin Treasure

Haast je, de eerste twee zijn nog geldig tot en met 31 juli! Voor vragen, mail mij op email stampin treasure of neem contact op via mijn contactformulier2 gedachten over “Puur Natuur of Rooted in Nature – welke kies jij?”

Reacties zijn gesloten.