Voor een oud collega maakte ik een kaartje om zijn gezin te feliciteren met de geboorte van hun kleine meisje. Toen ik klaar was en bedacht welke spullen ik gebruikt had om het kaartje te maken, moest ik erg lachen. Ik dacht eigenlijk direct  aan Something old, something new, something borrowed, something pink”

Baby Bear Stampin Up Something old, something new

De naam Lot stempelde ik met een hele nieuwe stempel set uit de Share what you Love voorverkoop en heet Make a Difference. Het lint is oud in de kleur Blushing Bride en past mooi bij het Specialty Designer Paper ‘Bundel of Love’. Dit papier is nog maar heel even te koop en ik ga het geloof ik erg missen. Er komen nog meer geboortes aan en ook bij het StampEvent gaan we er mee aan de slag.
De beer is uit een oudere stempel set genaamd Baby Bare. Ik ben blij dat deze stempel set mee gaat naar de nieuwe catalogus want je kunt er echt een super gedetailleerde beer mee maken in de kleuren die bij je kaartje. De kleuren van het kaartje en dus ook van de beer leende ik van het geboortekaartje van Lot. Haar geboortekaartje is aan de voorkant grijs en met een roze getekend berengezichtje.

Stoeiend met de lettertjes van de naam bedacht ik dat ik een oplossing moest hebben. De lettertjes staan namelijk door elkaar op het transparante sheet. Al snel bedacht ik dat ik ze af wilde drukken maar dan wel een beetje netjes. Ik zag mezelf dat wiebelende sheetje nog niet op een stuk Whisper White drukken zonder vegen te maken op het papier.

Ik besloot om mijn Stamparatus te gebruiken zodat het hele vel ineens zou afdrukken zonder dat het ging vervormen of vlekken maakte.
Hieronder zie je hoe ik het transparante sheet aan de afdrukplaat bevestig met washi tape en het geheel afdruk op een vel Whisper White (16 cm x 11 cm) afdruk. De afdrukken bewaar ik in het doosje van de stempel set. Het zoeken is zo iets makkelijker geworden.

Stamparatus tip  Stamparatus tipStamparatus tip Stamparatus tip

Wil je ‘Retired Products’ of andere Stampin’ Up! producten bestellen dan kun je deze direct online bestellen via mijn webwinkel www.mijnstempelskopen.nl (LET OP: CreditCard is vereist!),
je kunt uiteraard ook je bestelling doorgeven via mail of contactformulier
(Doe je een bestelling via de mail of contactformulier,
dan ontvang je een factuur met IDeal betaallink!)

Product List Something old, something new

Blushing Bride 1/4" Cotton Ribbon

Blushing Bride 1/4″ Cotton Ribbon
[134558]
€ 7,50

Stampin Treasure

Share What you Love stampin upretired producten stampin up

Color Revamp

 

 

2 gedachten over “Something old, something new en een handige tip”

Reacties zijn gesloten.