hartelijk gefeliciteerd stampin up

Welkom bij onze maandelijkse blog hop Stamp Impressions. Deze blog hop voert je door Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Nederlands. Onze blog hop staat in het teken van Monochrome Magic en de magie van maar één kleur gebruiken.
Wat de deelnemers van deze hop voor jou maakten vind je uit als je met ons mee hopt langs de verschillende blogs. Onder mijn Monochrome Magic bijdrage vind je de lijst met deelnemers, ik wens je veel hop plezier.

Stamp Impressions

Vandaag heb ik voor jullie een mooie verjaardagskaart die ik maakte voor mijn tante.
Zij mocht de bijzondere leeftijd van 80 jaar bereiken.
Voor de Monochrome kleur koos ik voor Pool Party. Door de verschillende technieken ontstaan verschillende tinten van dezelfde kleur.
Monochrome magic
Op de achtergrond zie je een watercolor-achtige splash welke gemaakt is met de achtergrondstempel uit de set Love What You Do. In de splash zie je kleine bloemetjes eveneens uit deze set. De in zwart gestempelde bloemen kleurde ik in met de blends en om het geheel wat dimensie te geven hebben de bloemetjes meerdere laagjes. Of zoals mijn collega het uitlegde, oh dat is modern 3D knippen.

Het Happy Birthday komt uit de stempelset Birthday Wishes for You.
Ook deze kleurde ik in met de pool party blends. De stippeltjes zijn gemaakt met de lichtste blend  Bermuda Bay. Ok, hier spijbelde ik dus, dat is niet Pool Party. Maar Monochrome zegt ook dat je niet perse één kleur gebruikt maar een reeks opvolgende kleuren van licht naar donker.
En zoals je ziet, is Bermuda Bay gewoon een donkere Pool Party (lol)!
De pareltjes op de kaart heb ik ook van een kleurtje voorzien. Met de blends kleur je gemakkelijk pareltjes en Rhinestones in de gewenste kleur.

Wil je meer weten over de producten,  heb je vragen over mijn project of wil je producten bestellen, mail mij op stampin treasureof neem contact op via mijn contactformulier.

Hopelijk heb ik je weten te inspireren met mijn Monochrome Magic project en zie ik je binnenkort terug op mijn blog. Voor nu wens ik je veel plezier en creatieve inspiratie bij de andere deelnemers van onze blog hop Stamp Impressions.
De lijst met deelnemers vind je hieronder. Klik eenvoudig op de naam van de volgende deelnemer en je bent onderweg naar het volgende blog.

 

Product List Monochrome Magic 


Stampin Treasure

Share What you Love stampin upretired producten stampin up
Color Revamp

[jetpack_subscription_form title=”Abonneer je op mijn blog!” subscribe_text=”Voer je e-mailadres in om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.” subscribe_button=”Klik hier!” ]

9 gedachten over “Monochrome Magic – Stamp Impressions blog hop”

Reacties zijn gesloten.