Lots of Happy Card Kit Stampin Up

Vandaag wil ik je kennis laten maken met de Lots of Happy Card Kit. Deze card kit heb ik al in november aangeschaft en ondanks dat velen al tegen mij hebben gezegd, die kit is echt leuk! ben ik er pas van het weekend mee aan de slag gegaan. Ik moest er voor thuis komen te zitten met een flinke verkoudheid om er achter te komen wat een geweldige set dit is.

De Lots of Happy Card Kit bevat 20 kaarten, vier van vijf verschillende kaarten in verschillende formaten. De set kost € 42,50

Alle materialen zijn bij deze kit inbegrepen. Het enige dat je extra nodig hebt zijn een schaar, lijm, een puntenslijper en een liniaal.

Lots of Happy Card Kit Stampin UpKlaar om aan de slag te gaan. In deze set zitten vier kleuren Watercolor Pencils waarvan er twee exclusief zijn voor deze set (Lemon Lime Twist en Flirty Flamingo) en niet te koop in de set met Watercolor Pencils uit de catalogus (p 201).Moeilijk is het niet, gewoon binnen de lijntjes blijven. Ik vind het mooi om over het potlood heen te gaan met een blender pen (los te koop) zodat de kleuren van het potlood een beetje “watercolor-achtig” wordt zonder het papier nat te maken zoals met een aqua pen.

Lots of Happy Card Kit Stampin UpHet kost me wel even tijd om alle afbeeldingen in te kleuren. Het gaat het makkelijkst om de afbeeldingen in het papier te laten zitten en pas later uit te drukken. Zo heb je een prettig groot werkoppervlak.

Stampin’ Up! deelde een video over deze Lot of Happy Card Kit.

Het fimpje is in het Engels maar je zet eenvoudig de ondertiteling aan.
(weet je niet meer hoe dat gaat klik dan hier en ik laat het je zien)

 

En zo ziet de hele set van mij er uit na een beetje flink doorkleuren.
Ze zijn echt super leuk en vrolijk.
Wie weet tref jij een van de kaartjes van mij aan bij je bestelling 🙂

Lost of Happy Card Kit Stampin up

Wil je Stampin’ up! products bestellen dan dat direct online bestellen via mijn webwinkel www.mijnstempelskopen.nl (LET OP: CreditCard is vereist!).
Je kunt uiteraard ook je bestelling doorgeven via mail stampin treasure of contactformulier
(Doe je een bestelling via de mail of contactformulier,
dan ontvang je een factuur met IDeal betaallink!)

Stampin Treasure

retired producten stampin up