stampin blends

Stampin’ Up! heeft al veel manieren om afdrukken in te kleuren. Er zijn de Stampin’ Markers, waar je naast kleuren ook mee kunt schrijven in je favoriete kleur en zelfs fantastisch mee kunt Handletteren. We hebben de aqua potloden, waarmee je een prachtige watercolor effect mee kunt maken.En vanaf vandaag hebben we er nieuwe stiften bij genaamd Stampin’ Blends, alcohol stiften waarmee je aan de slag kunt als een ware professional.

stampin' blends stampin up

Ben je niet zo’n fan van kleuren, dan daag ik je uit om de Stampin’ Blends te proberen. Want echt iedereen kan met deze stiften kleuren. Haal de artiest in je boven!

Lees wat er allemaal beschikbaar komt en hoe je mee kunt doen aan mijn Stampin’ Blends Share.

Stampin’ Blends komen in 12 exclusieve Stampin’ Up! kleuren die je kent en van houdt, elke met een lichte en een donkere marker. De stiften zijn te koop als losse stift of als setje van licht en donkere marker.
stampin' blends kleuren
Andere Stampin’ Blends producten die beschikbaar komen: twee additionele kleuren (Ivory en Brons); een Kleur Lifter – perfect om je gemengde kleuren een finishing touch te geven; en the Stampin’ Blends Marker Collectie – alle 26 kleuren en de kleur lifter in een bundel samen.stampin blends extra kleuren

Om je op weg te helpen bij jouw kleur avontuur heeft SU een kit ontworpen met alles wat je nodig hebt voor 16 kaarten, en een stempel set ideaal voor inkleuren. Bundel je de kit met de stempel set bespaar je maar liefst 10%.

color me happy project kit stampin blends Color me Happy stamp set stampin blends

Producten die je zeker nodig hebt bij dit kleur avontuur zijn Whisper White Thick Cardstock en Memento inkt.

Wil jij de Stampin’ Blends kopen, ik help je graag met je bestelling. Geeft je bestelling door via mijn contact formulier of koop ze in mijn online shop.

Stampin’ Blends Share

Ik hoor je denken, leuk allemaal Jose, maar weet je wat dat kost. Jazeker dat weet ik, 196 euro voor alle stiften, plus de kit en de stempel set. En als je ook maar een beetje op mijn lijkt, dan wil je het liefst alles hebben maar kun je simpelweg niet alles tegelijk kopen. Dan kun je natuurlijk, net als ik, demonstratrice worden en vrijwel de hele set aanschaffen voor 127 euro (ik leg je graag uit hoe dat werkt, contact mij!) of je maakt gebruik van mijn speciale aanbieding.

Je ontvangt de volgende artikelen met een gezamenlijke waarde van 226,50 over een periode van 4 maanden:

– de Stampin’ Blends marker collection (alle kleuren inclusief de Ivory en brons en de kleur lifter)
– de kit met materiaal voor 16 kaarten
– de stempel set
– een memento inkt pad
– 24 vellen a4 Whisper White Thick cardstock
– Feathery Friends Clear-Mount Stamp Set (liever een andere hostess set, dat kan)

Wat kost het: € 50,- per maand (exclusief verzendkosten).

De Bends share duurt vier maanden aaneengesloten. Elke maand tijdens de share stuur ik je aan het begin van de maand een betaalverzoek voor het maandbedrag. Daarna ontvang je rond de 20e van elke maand het maandpakket. Het maandpakket zal altijd ongeveer een waarde hebben van 50 euro en in ieder geval 6 Stampin’ Blends bevatten zodat je al vanaf de eerste maand aan de slag kunt.

De eerste share start op 1 december. Wil je direct op 1 november of een andere maand starten, dan is dat geen probleem.