Memories and More

Welkom bij onze memories and more blog hop. Vandaag staat de kaarten set Petal Garden in het middelpunt van de belangstelling.

To read my blog in a different language, please use the translate function to the right.

De Petal Garden is een hele gave set Memories and More kaarten. Deze kaarten kun je perfect alleen gebruiken of in combinatie met de mooie andere producten zoals een stempel set, design papier, een embossing folder en lint. Je vind de producten in de catalogus op pagina 57.

Voor mijn project gebruikte ik alleen de kaarten set Petal Garden.
petal garden stampin up
En ik zal heel eerlijk zijn, ik had precies 2 uur om te bedenken wat ik ging maken, alles bij elkaar te zoeken, te schuiven, te knippen, te herschikken, te plakken en te fotograferen. Daar zat ik dan ook nog eens tegenaan te hikken en ik wilde al bijna afzeggen. Totdat ik bedacht, nu ophouden met rond redeneren en starten met knippen. En dat had resultaat.

Stampin Up memories and more start cutting

Ik hoop dat jullie mijn kaart mooi vinden want ik ben er best wel trots op 🙂 Laat je een berichtje achter met je mening?

Petal Garden

Hopelijk heb ik je weten te inspireren en zie ik je binnenkort terug op mijn blog.
Wil je niks missen, abonneer je dan aan de rechterkant van dit bericht op mijn blog en ontvang de berichten in je mail. Meer weten over de kaarten set Petal Garden of over de producten van Stampin’ Up! neem dan contact met mij op.
Ik  wens je veel plezier en creatieve inspiratie bij het hoppen langs de deelnemers van onze blog hop.

7 gedachten over “Petal Garden Memories and More Blog Hop”

Reacties zijn gesloten.