Memories and More

Welkom bij onze memories and more blog hop. Vandaag staat de kaartenset Perfect Days in het middelpunt van de belangstelling.

To read my blog in a different language, please use the translate function to the right.

Memories and More kaartensets zijn super veelzijdige sets. Ze zijn in eerste instantie bedacht voor memorie keeping. Maar er kan natuurlijk zo veel meer mee. De set Perfect Days set bevat 72 dubbelzijdige kaarten in 2 verschillende maten; een cardstock sticker sheet; een acetate sticker sheet en 4 acetate en zilver folie overlays.

memories and more perfect days Stampin' Up!

Ik paste de Perfect Days kaartenset op een andere manier toe dan voor memorie keeping. Bij mij roepen deze kaarten een idee van of voor school op. Of dat nou komt door de koele kleuren of het ruitjes papier, ik weet het niet. Maar ik kon het niet laten om er file folders mee te maken.

 

Het idee van deze folders is van Heike Paulus. Zij deelde de instructies voor deze folder vorig jaar tijdens het Campink van Jenni, Kerstin en Heike. Je kunt de file folders gebruiken voor echt schoolwerk (al  is de maat wellicht wat klein, de folders zijn afgewerkt 13 cm x 14 cm).


Maar nog leuker is het natuurlijk om de folder te voorzien van een bijpassende kaart en cadeaukaart en de set te geven of te sturen aan iemand die het verdiend.

Hopelijk heb ik je weten te inspireren en zie ik je binnenkort terug op mijn blog.
Wil je niks missen, abonneer je dan aan de rechterkant van dit bericht op mijn blog en ontvang de berichten in je mail.
Ik  wens je veel plezier en creatieve inspiratie bij het hoppen langs de deelnemers van onze blog hop. De volgende in rij is Kerstin Kreis.

Creatieve groet,
Jose

Acties

Verdien van 1 juli t/m 31 juli bij elke bestelling van € 60,- een bonus coupon t.w.v. € 6,- welke je kunt in de maand augustus. Leer hier meer

Tweedehands sets: sterk in prijs verlaagd
online winkel: 24/7 Stampin’ Up! producten bestellen
Hostess code voor juli: URB3T7RT

Jaar catalogus online
Kom in mijn team: Koop de starterkit, krijg € 175,- aan producten en gratis verzending voor maar € 129,- ! Speciale Actie in de maand Juli: een essentials pakket t.w.v. € 87,50 gratis!

Clearance Rack: tot 60% korting
Stampin Rewards: Orders van € 200,- of meer ontvangen minimaal € 20 aan gratis producten

Volgende verzamelbestelling: 20 juli (vanaf € 75,- gratis verzenden)