blog hop stamp impressions
Welkom bij onze maandelijkse blog hop Stamp Impressions. Deze blog hop voert je door Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Nederlands. Laat je inspireren door onze projecten.

Je bent hier gekomen via het blog van Eva.

To read my blog  in a different language, please use the translate function to the right.
Wil je geen berichten missen? Abonneer je rechts bovenaan op mijn blog en ontvang alle berichten in je mail.

Bees and Butterflies

Onze blog hop staat in het teken van Bees and Butterflies, bijen en vlinders. Het onderwerp mocht uitgebreid worden met andere insecten zoals bijvoorbeeld de libellen. Super, want als je het over een mooie set hebt, dan heb je het wel over de Dragonfly Dream en bijpassende Detailed Dragonfly Thinlits.

Voor mijn project maakte ik notitieboekjes. Deze notitieboekjes heb ik afgelopen zaterdag meegenomen als presentje naar de team dag van mijn teamleden. Een notitieboekje is altijd handig om in je tas te hebben voor dat ultieme idee, een kleurencombinatie of gewoon omdat je iets moet onthouden.

Bees and Butterflies bloghop stampin upbees and butterflies stampin upnotitieboekje notebook stampin up in color
Het boekje zelf maakt ik met 6 vellen printpapier dat ik doormidden vouwde. Het kaftje is een 12” vel Fresh Florals Designer Series Paper dat ik bij 15,2 cm (midden van het vel) scoorde. Daarna draaide ik het vel een kwartslag en scoorde bij 21,5 cm. Vervolgens knipte ik aan de onderkant een driehoek uit zodat de onderste strook gedeeld wordt. Ik vouwde de strook naar binnen en maakte er pockets mee.

Notebook cover stampin up in color

fresh floral designer series paper stampin up De notitieblaadjes naaide ik met de naaimachine in het kaftje. Je kunt de blaadjes uiteraard ook met een nietje vastzetten. Als laatste werkte ik de zijkant van het notitieboekje af. Hiervoor sloot ik het boekje en sneed ik met mes en liniaal de zijkant af. De blaadjes gaan namelijk altijd een beetje scheef zitten en dat los je op door de zijkant in te korten. Let wel op dat je de liniaal goed vast drukt want het is best een flink pak waar je doorheen moet snijden en dat lukt niet in een keer.

Hopelijk heb ik je weten te inspireren en zie ik je binnenkort terug op mijn blog.
Voor nu wens ik je veel plezier en creatieve inspiratie bij het hoppen langs de deelnemers van onze blog hop Stamp Impressions. Klik op Next en je gaat naar het blog van Martina.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om Stampin’ Up! producten en het gebruik van de producten, of ben je op zoek naar ideeën voor kaarten, cadeautjes of bedankjes? Neem contact met mij op.

stampin impressions Bees and Butterflies Stamp impressions blog hop

 

12 gedachten over “Stamp Impressions Blog Hop – Bees and Butterflies”

Reacties zijn gesloten.