Vandaag laat ik je een briefpapier set zien. Deze afbeeldingen zijn uit de Crafting Forever stempel set. Gelijk toen ik de stempel set kreeg moest ik aan een briefpapier set denken.
briefpapier setDe map is gemaakt van dik grijs karton en bekleed met designer series paper. Op de voorkant twee lagen cardstock (Watermelon Wonder en Crumb Cake)en een iets kleiner vel Whisper White. Ik stempelde de pennen met Watermelon Wonder inkt. Daarover bracht ik clear embossing aan om het er een beetje luxe uit te laten zien. De map blijft dicht met een fraai satijnen lint.

Notecards and envelops stampin up

In de set zit een aantal notecards, enveloppen en briefpapier. Op de notecards stempelde ik maar één pen. Dat gaat eenvoudig door met Stampin’ Write Markers alleen dat stukje van de afbeelding te inkten die je graag wilt afdrukken. Op het briefpapier stempelde ik wel de drie pennen. Ik zette alles vast met hetzelfde luxe lint als aan de buitenkant van de map.

Weet jij ook direct wat je met deze set gaat maken?Crafting forever stampin up

Al dat nieuw is natuurlijk leuk, maar vergeet niet dat je nog steeds kunt bestellen uit de huidige catalogi. Voor producten die uit de collectie gaan geldt “zolang de voorraad strekt”. Bundels die in de lopende gidsen staan komen zeker niet als bundel terug in de nieuwe catalogus. Staat er nog een bundel op je verlanglijstje wacht dan niet en schaf hem nu nog met 10% korting aan. Mijn eerst volgende bestelling is 2 mei.

Acties Jose

Retired lijst 2017
Tweedehands sets: sterk in prijs verlaagd
online winkel: 24/7 Stampin’ Up! producten bestellen
Hostess code voor april: XZG9HV4Z

2017 lente/zomer seizoencatalogus t/m 31 mei
Jaar catalogus online
Kom in mijn team: Koop de starterkit, krijg € 175,- aan producten en gratis verzending voor maar € 129,- !

Clearance Rack: tot 60% korting
Stampin Rewards: Orders van € 200,- of meer ontvangen minimaal € 20 aan gratis producten

Volgende verzamelbestelling: 1 mei (vanaf € 75,- gratis verzenden)

Tot ziens!
Jose

 

 

 

 

 

2 gedachten over “Briefpapier Set met Crafting Forever”

  • Oooh…wat gaaf, José!
    Dat maakt wel dat ik steeds nieuwsgierig naar de nieuwe catalogus wordt. Zie op internet al zoveel moois voorbij komen. Ben al aan het aftellen ;o)

  • Dank je wel Je@net ?. Het is allemaal inderdaad weer om te smullen. Nog even geduld. Schrijf 27 mei maar vast in je agenda, info volgt!

Reacties zijn gesloten.