Volgende besteldatum 17 maart.

Ik vind het lastig om rouwkaarten te maken. Je wilt de kaart sober maar stijlvol laten zijn en dat is een lastige combinatie. Toch heb je ze af en toe nodig en dus maakte ik vandaag twee rouwkaarten met de Stylish Stems Framelits Dies.

rouwkaarten
In tegenstelling tot eerdere kaarten gebruikte ik een combinatie van Garden Green en goud. Het maakt de kaart minder somber en ik was verrast hoe eenvoudig de bloemen en blaadjes in het thema passen. De spikkeltjes maakte ik met de Watercolor Pensils. De punt van deze potloden is zo zacht en gevoelig voor water dat je wat kleur kunt oplossen in een druppel water. Pak je voorzichtig wat van dit water op en tik je boven je kaart, dan komen er gekleurde spettertjes los die op je kaart vallen en het spetter effect geven.
De tekst en het label komen uit de bundle Rose Wonder. Ook zo’n prachtige set die je niet mag missen.

rouwkaarten stylish stems

Bij de Stylish Stems Framelits Dies is een bijpassende stempel set “special Reason”. Deze stempel set gebruikte ik voor de bovenstaande kaarten niet maar het is zeker de moeite waard om de set mee te bestellen en te profiteren van de 10% bundelkorting.
De bundel vind je hier.

Product Lijst Rouwkaarten met Stylish Stems
 

Stampin Up Sale a Bration 2017

sale a bration 2017

De stampin up Sale a bration 2017 is van 4 januari tot en met 31 maart. Alleen dan krijg  je exclusieve sale-a-bration product gratis bij elke € 60,- die je besteed aan de producten die je toch al wilde kopen. Ik zeg maar zo, beter dan gratis kan het niet worden?!

Lees meer over sale-a-bration en de andere manieren waarop je voordeel geniet tijdens sale-a-bration, klik hier. Je vindt in dit bericht zelfs een Nederlandse vertaling van de eerste pagina van de flyer zodat je niks mist!

 

2 gedachten over “Rouwkaarten met de Stylish Stems Framelits Dies”

Reacties zijn gesloten.