De volgende besteldatum is 21 februari.
En dat is niet zonder reden. Niet alleen is de Stampin Up sale A Bration 2017 nog niet voorbij, op die dag kun je bij elke bestelling van € 60,- kiezen uit nog eens drie extra nieuwe sale a bration producten!

Twee van de drie nieuwe sale a bration producten heb ik al in huis. Hieronder zie je een foto van de producten en een glim van de nieuwe “extra” flyer. Het glimmer papier is echt super gaaf in de kleuren Bermuda Bay, Mint Macaron  en Sweet Sugarplum en glittert je tegemoet en er zitten maar liefst 12 vellen van 6″ x 6″ in het pakje. De stempels zijn GROOT! en absoluut geschikt om zelfstandig een kaar te vullen.

stampin up sale a bration 2017Helaas heb ik nog weinig tijd gehad om echt aan de slag te gaan met het papier. Toch kon ik het niet laten een kleine teaser op onderstaand label aan te brengen en mee te sturen met een aantal bestellingen. Hij zit prominent in de linker bovenhoek.stampin up label(stempel is uit de set window shopping uit de lente/zomer catalogus)

Stampin Up Sale a Bration 2017

sale a bration 2017

De stampin up Sale a bration 2017 is van 4 januari tot en met 31 maart. Alleen dan kun je exclusieve sale-a-bration product verdienen bij elke € 60,- die je besteed aan de producten die je toch al wilde kopen. Beter dan gratis kan het niet worden?!

Lees meer over sale-a-bration en de andere manieren waarop je voordeel geniet tijdens sale-a-bration, klik hier. Je vindt in dit bericht zelfs een Nederlandse vertaling van de eerste pagina van de flyer zodat je niks mist!