Allereerst wil ik jullie hele fijne feestdagen wensen. Ik hoop dat je terug kijkt op een mooi jaar en dat je even kunt uitrusten voor een nieuw creatief maar vooral gezond  jaar.
Om mijn wens aan jullie te bekrachtigen vandaag mijn kerstkaart van 2016. Van sommige ontvangers heb ik strikte instructies mijn kerstkaart niet eerder te delen dan dat hij bij hem op de deurmat ligt. Dus, eerder showen mocht nog niet .
kerstkaart

Hoe vind jij mijn kaart? Ik hoop dat je hem kunt waarderen. Laat je een berichtje achter hier op mijn blog. Want natuurlijk maak ik mijn kerstkaarten voor de ontvangers maar ook zeker voor jou ter inspiratie.

Kerstkaart en detail

Mijn basis kaart is van Thick Whisper White cardstock 29,6 x 10,5 cm rillen op 14,8. Daarop komt een laag ‘gewoon’ Whisper White van 14,4 x 10,1 cm. Deze laag bestempelde ik met stempels uit de Christmas Pines set. De takjes uit deze set vind ik echt gaaf omdat ze uit twee stappen bestaan. Zo kun je de kern van de takjes een andere kleur geven dan de naalden. Ik gebruikte Garden Green en Always Artichoke. De stippeltjes komen uit de Holly Berry Happiness set. Net als de hulstblaadjes bij de tekst. Na het stempelen heb ik het bestempelde papier voorzien van reliëf met de Pine Bough embossing folder (deze is extra goedkoop geprijsd in de opruiming). De tekst komt uit de Tin of Tags stempel set en heb ik uitgestanst met de Stitched Shapes framelits (tijdelijk niet te koop helaas.) Onder de tekst zit een banner van Real Red en Garden Green cardstock en een stuk Cherry Cobbler Metallic Thread. Ik geef direct toe, ik heb veel producten gebruikt op deze kaart. Maar als je net als ik van alles verzameld moet je af en toe gewoon combineren wat je hebt.

Product Lijst kerstkaart 

Big Shot

€ 120,00

4 gedachten over “Kerstkaart 2016, Ik wens iedereen fijne kerstdagen”

Reacties zijn gesloten.