Recht uit het hart, mijn hart. Deze kaart onderweg naar Amerika voor een verjaardag samen met een cadeautje. Echte bloemen sturen is een soort van onmogelijk. Vandaar een kaartje met deze tekst. Natuurlijk in het Nederlands zodat ze weer even kan oefenen.

De prachtige stempel set Recht uit het Hart is super. De bijpassende thinlits zijn zo veelzijdig dat het zelfs de moeite waard is om ze aan te schaffen zonder de stempels.Recht uit het hart

Voor de achtergrond gebruikte ik inkt en water. Het aquarel papier laat je gemakkelijk de inkt verdelen. Eerst heb ik met een aqua pen int opgepakt en op de kaart aangebracht. veel water er bij en een beetje verdelen. Des te meer water, des te meer het uitloopt.

Daarna heb ik nog wat inkt druppels laten vallen op het papier. Na het drogen heb ik water op het papier laten vallen. Het water gaat opnieuw een reactie aan met de inkt en er ontstaan lichtere vlekken. Door het geheel te drogen met een föhn krijg je “randjes” langs je vlekken.

recht uit het hart

Speciaal voor jou.

Recht uit het Hart actie*:


Koop deze maand de Nederlandse stempel set Recht uit het hart met flinke korting!
Ik plaats een verzamelbestelling op 20 augustus.

  • Recht uit het Hart (de nieuwe set): € 45,- voor € 40,-
  • Recht uit het Hart (de nieuwe bundel): van € 72,- voor € 64,-
  • Flourish Thinlits: van € 35,- voor € 31,-

recht uit het hart
Stempel set van € 45,- voor € 40,-
recht uit het hart

Bundel met framelits van € 72 voor € 64

* De korting op de Nederlandse stempelsets en bundel is mijn eigen aanbieding en alleen geldig via een bestelling bij mij.

2 gedachten over “Recht uit het hart – Nederlandse stempel set”

Reacties zijn gesloten.