Soms ben je gewoon een beetje aan het spelen met stempels en inkt. Allemaal losse onderdelen die ineens toch samen een geheel vormen. Dat gebeurde mij bij deze kaart. Ik was de pompoen uit de “Jar of Haunts” stempel set aan het stempelen.

Eerst stempelde ik een pompoen op Whisper White cardstock en daarna een op Pumpkin Pie cardstock. De witte variant heb ik ingekleurd met mijn Pumpkin Pie marker. Ik wilde kijken hoever ik met de inkt in de buurt kon komen van de pompoen op het oranje papier. De oogjes heb ik uiteraard niet ingekleurd. Om witte oogjes op de Pumpkin Pie pompoen te krijgen, heb ik de oogjes op whisper white gestempeld, uitgeknipt en opgeplakt.

En zo had ik na wat stempelen, kleuren en knippen 3 vrijwel identieke pompoenen. Wat kan ik daar mee doen? Al schuivend en prutsend kwamen ze boven elkaar terecht. Zo moeste het worden. Wel heb ik nog een variant met een “smile” op Pumpkin Pie cardstock gemaakt om er tussenin te plaatsen. Zoekend naar een juiste tekst kwam ik ‘from all of us’ tegen in de stempel set “greatest greetings” . Dat vond ik wel humor, een stapel pompoenen die iemand gezamenlijk een fijne verjaardag wensen. Happy Birthday – from all of us!

Kun jij zien welke pompoenen ingekleurd zijn en welke op pumpkin pie gestempeld is?
from all of us - jar of haunts

Jar of Haunts

Deze nieuwe stempels set is natuurlijk gemaakt voor de everyday Jars Framelits uit de jaarcatalogus. Je kunt veel kanten op met deze leuke set. Om je te inspireren wat er met deze set, zijn broertje Jar of Love en de Jar of Cheer (ook nieuw dit seizoen) mogelijk is heb ik een apart Pinterest board aangemaakt.

Jar of Haunts