blog hop stamp impressions

Welkom bij onze maandelijkse blog hop Stamp Impressions voorheen het Creative Team Europa. Deze blog hop voert je door Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Nederlands. Laat je inspireren door onze projecten. Je bent hier gekomen via het blog van Rosalien

Als je vragen hebt stel deze gerust via mijn contact formulier of zoek contact met de demonstratrice in jouw buurt.

Welcome to our monthly blog hop Stamp Impressions formerly called the Creative Team Europe. This blog hop will bring you through Germany, France, Austria and the Netherlands. Feel inspired by our projects. If you have any questions, feel free to ask through my contact form or get in contact with a demonstrator in your area.

De blog hop stamp impressions van deze maand gaat over “vakantie”/Our blog hop stamp impressions for this month is about “vacation”

Mijn bijdrage voor vandaag is een layout op project life formaat (6″ x 8″ – 15,2 cm x 20,3 cm). De foto is een selfie die ik nam net voor de start van een voor ons 35 km lange fietstocht door en rond Utrecht. Utrecht mocht dat jaar de eerste etappe van de Tour de France verzorgen. Speciaal voor deze gelegenheid was het weekend voor de etappe een toertocht uitgezet voor recreanten. De toch zou voor een deel over het parcours gaat van de eerste tour etappe. Ik als liefhebber van de Tour de France vond het wel een leuke uitdaging om deze route te fietsen. Mijn collega en goede vriendin Jorine zag de lol er ook wel van in, dus zijn we op pad gegaan. Het was een leuke sportieve dag.

My contribution for today is a layout on project life size (6 “x 8” – 15.2 cm x 20.3 cm).
The photo is a selfie I took just for the start of our 35-km bike ride through and around Utrecht. Utrecht had the honor that year the organise the first stage of the Tour de France. Especially for this occasion, the weekend befor the first stage Utrecht organised a bike ride for recreation bikers. The ride would follow a part of the trailof the first tour stage. As a fan of the Tour de France I thought it would be a fun challenge to cycle this route. My colleague and good friend Jorine joined in on the fun. Together we had a fun day of sports.

blog hop stamp impressions

Hieronder zie je wat ik gebruikte/ this is what I used:
Ink: Mellon Mambo, Crushed Curry, Soft Sky, Sahara Sand en Memento Black.
Stamps: Watercolor Wash, Playful Backgrounds, Labeler Alphabet.

Labeler Alphabet
Love this set!!

Ik zie je graag nog een keer terug op mijn blog. Voor nu wens ik je veel plezier en creatieve inspiratie bij het verder hoppen langs de deelnemers van onze blog hop Stamp Impressions. Ik zie je graag nog eens terug. Klik op Next en je gaat naar het blog van Yolanda.

I would love to hear from you again. For now I wish you lots of fun hopping on to my friends of our blog hop Stamp Impressions. Klik on next to go to the blog of Yolanda.

Stamp impressions previous  Stamp impressions

8 gedachten over “Blog hop Stamp Impressions – vacation”

Reacties zijn gesloten.