Ik had eigenlijk een bericht willen schrijven over mijn teamdag. Helaas heb ik wat problemen met het uploaden van de foto’s waardoor alles vertraagd is.
En toen kwam Stampin’ Up ineens met een actie die ik echt eerst wil delen met jullie.
Dus vandaag alles over deze “bonus actie”. Maar lees ook het stukje eronder, om het helemaal bijzonder te maken heb ik een eenmalige aanbieding bovenop de bonus actie.
De foto’s en het verhaal van mijn teamdag volgen zo snel mogelijk.

Bonus Actie

Bonus actie


  • Bestel tussen 7 en 31 juli 2016 je geliefde stampin’ Up! producten (je hebt vast nog wel wat op je wensenlijstje staan toch?). Bij elke € 60,- ontvang je een bonus code. Er is geen limiet aan het aantal codes dat je kan verdienen. Hoe meer je besteld des te meer codes je ontvangt.
  • De bonus codes ontvang je in je email. Bewaar de codes goed, je krijgt geen nieuwe email als je deze email met code kwijt bent. Print ze dus uit of schrijf de bonus code op zodat je deze niet kwijt kunt raken!
  • De bonus codes kun je tussen 2 en 31 augustus 2016 inleveren. De bonus codes kun je inleveren op alle producten met uitzondering (behalve een startkit).  Je zou dus gratis kunnen shoppen als je dat wilt. De codes kun je ook inleveren bij de exclusieve bundel die van 2 tot en met 31 augustus te koop is! Daarover later meer.

Mijn eigen bonus actie*:


Koop deze maand de Nederlandse stempelsets met flinke korting!
Ik plaats een verzamelbestelling op 20 juli (levering 1 augustus ).

  • Koop je eigen geschenk: Van € 30,- voor € 24,-
  • Recht uit het Hart (de nieuwe set): € 45,- voor € 36,-
  • Recht uit het Hart (de nieuwe bundel): van € 72,- voor € 58,-
  • Sentimenten (onze eerste nl-set): € 36,- voor € 28,80

KJEG.jpg

Van € 30,- voor € 24,-

recht uit het hart
Stempel set van € 45,- voor € 36,-
recht uit het hart

Bundel met framelits van € 72 voor € 58

sentimenten

Van 36,- voor € 28,80

* De korting op de Nederlandse stempelsets en bundel is mijn eigen aanbieding en alleen geldig via een bestelling bij mij.