Het zit er op, de Jubileumeditie van het StampEvent.

Maar voordat ik jullie meeneem in mijn verhaal, wil ik jullie laten weten dat de volgende editie van ons StampEvent staat gepland voor 8 oktober 2016 in Huis OpHemert te Ophemert (bij Tiel). WIl je meer weten hierover, dan nodig ik je uit om te kijken op onze pagina: www.StampEvent.nl
Voor slechts € 55,- kun je een hele dag creatief bezig zijn.
Je krijgt hiervoor:
– Materiaalpakketten (t.b.v. 3 tot 4 projecten)
– Koffie/Thee/Water gedurende de hele dag
– Uitgebreide lunch
– Een hele dag gezelligheid en heel veel creativiteit

Update! Het event is al half vol geboekt. Wil je meedoen, wacht niet met opgeven!

StampEvent nr 5, de jubileumeditie

Dagen van organiseren, uitdenken, schrijven van de tutorials en het inpakken van pakketten zit er op. Op vrijdag avond 20 mei rijden we met een afgeladen volle auto naar Huis Ophemert in Ophemert om de zaal op te bouwen. 63 dames en 1 heer zullen deelnemen aan ons event. We slepen met tafels en stoelen, versieren de zaal en zorgen dat de laatste puntjes op de wel bekende i gezet worden. De werkpakketjes staan aan de zijkant van de zaal te wachten op de ongeduldige deelnemers morgen.
Aan het einde van de vrijdag avond ziet het er zo uit, klaar om iedereen op zaterdag te ontvangen lijkt me:
Stampevent Stampevent

Dat de deelnemers ongeduldig zijn dat weten we. In de afgelopen weken hebben we al meerdere keren sneak peeks gedeeld op onze facebookpagina. Deze worden met spanning bekeken door onze volgers. De bevestiging van hun ongeduld komt zaterdag. Ruim drie kwartier voor aanvang zijn de eerste dames al aanwezig. Gaaf hoor!

Uiteraard hebben we voor iedereen het al een cadeautje klaar staan op de tafels. Deze keer hebben we een super leuk blik gevuld met materiaal dat de dames en heer vandaag nodig hebben. Het blik wordt gebruikt bij een van de projecten. Hieronder zie je onze variant van de CardBox. In het blik zit een bodem zodat kaarten die je erin doet niet te ver naar beneden zakken in het blik. De deelnemers versieren het blik naar eigen smaak. Ook maken ze zes tab kaarten zodat je de later kaarten op onderwerp kunt sorteren.

160521_Cardbox

Het volgende project zijn vier kaarten met enveloppen die in de CardBox passen. Hieronder onze voorbeelden. Uiteraard ontstonden gaandeweg allerlei andere varianten, gemaakt naar de smaak en afhankelijk van de papier in de verschillende werkpakketjes.

Card StampEvent 160521_Card-02 160521_Card-M-01 160521_Card-M-02

Project drie is denk ik mijn favoriete project. Een giftcard holder met een klein kaartje dat naast een cadeaukaart in de holder kan. In de werkbeschrijving van dit project hebben we een grapje verstopt. Ergens in de tekst staat de opdracht, “Ga staan en zing lang zal ze leven”. Na de eerste angst overwonnen te hebben durven de deelnemers deze uitdaging aan te gaan. Tafel voor tafel gaan de deelnemers staan en zingen ze lang zal ze leven.
Als beloning hebben we een leuk cadeau voor ze. Wie jarig is trakteert immers!

giftcard holder stampevent

Als laatste project hebben we de kleine piramide doosjes die ik al eens eerder heb hier op mijn blog heb gedeeld met jullie. De verbazing is groot als de deelneemsters de hele andere toepassing zien van de Cutie Pie thinlits. Wie bedenkt er nou zoiets wlEmoticon-winkingsmile.png. Nou dat weten jullie natuurlijk wel hihi…

cake box