Op Onstage Local, ons half jaarlijks event van Stampin’ Up! mochten we met de nieuwste producten bekijken en met een deel mochten we spelen. Een van de kaartjes die we konden maken is een shakerkaart.

shakerkaart

Ik vind dit super leuke kaartjes en ik heb al heel veel verschillende soorten gezien. Een aantal van deze shakerkaarten heb ik op mijn Pinterest gezet in een speciaal bord voor shakerkaarten. Zo heb ik altijd leuke ideeën bij de hand als ik zonder inspiratie zit.

Het kaartje hebben we gemaakt met een stempel set uit de nieuwe catalogus. Deze set mochten we al bestellen. Wil je hem zien?????

Weet je het zeker?????

Ik kan ook nog even wachten hoor.

Tot over een week of drie

Uiteindelijk mag je toch pas 2 juni bestellen

Dat  is nog wel heel lang wachten……

Toch maar laten zien?

De set gaat in ieder geval super samen met de Medium Star punch en met de 2″ Cirkel punch.

stampin-up-Confetti-Celebration

Als je goed naar de kaart gekeken hebt, heb je misschien nog wat nieuws ontdekt. Weet jij wat het is????

De Nieuwe Catalogus ontvangen en de shakerkaart set en meer zelf ontdekken??

Op 3 mei mag ik een weer aantal producten bestellen uit de nieuwe catalogus. Ik bestel  voor jullie ook de nieuwe catalogus zelf mee. Wil jij een exemplaar gratis ontvangen, stuur me dan alvast een mail met je naam en adres. Woon je in de buurt, dan kun je hem op komen halen.

Je krijgt de catalogus GRATIS als je de afgelopen 6 maanden iets besteld hebt. Heb je nog geen demonstratrice of wil je van demonstratrice wisselen ook dan is de gids gratis.
De catalogus wordt vanaf 12 mei je verzonden.