Een van de leuke sets uit de lente catalogus is Going Global. Op de jaarlijkse conferentie in november mocht ik, zoals je misschien al eerder gelezen hebt een product presentatie geven over deze set.

Wat ik toen nog niet kon delen waren de voorbeelden die ik met deze set gemaakt heb.

De komende week laat ik een aantal voorbeelden zien.
De Going Global stempelset is stoere set. De eerste kaart die ik laat zien is de “mannenkaart”. Altijd lastig om niet een zoetsappige kaart te maken voor de mannen die toch ook wel een kaart verdienen af en toe. Met deze set, echt appeltje eitje.

Going Global Lucky Star

De stempelset laat zich perfect combineren met het Going Places Designer Series Paper Stack. De basis kleuren uit deze set zijn Sahara Sand, Lost Lagoon en Very Vanilla. Daar voegde ik alleen nog Basic Black en Silver Glimmer paper aan toe. De sterpons vond ik toepasselijk bij de tekst.

Een perfecte startset voor beginners met Going Global

Met de Going Global Stempelset en de bijpassende producten uit de serie kun je een perfecte startset samenstellen. Dus heb je nog niet eerder een set aangeschaft, zou je graag willen maar weet je niet waar je mee kunt of moet beginnen. Ik help je op weg.

Going Global Startset

Going Global stempelset € 23.00
Going Places Designer Series Paper Stack € 9.75
Going Places Cardstock Pack (8 sheets lost lagoon, 8 sheets Very Vanilla, 8 sheets Sahara Sand) € 8.50
Clear Block C € 8.50
Archival Ink Basic Black € 8.50
Foil Sheet Silver € 5.00
Totaal € 63.25

En omdat we nog steeds Sale-a-Bration feest vieren mag je bij deze bestelling ook nog een cadeautje uitzoeken uit de folder. Ik heb alle mogelijke cadeautjes maar eens op een rijtje gezet voor je. Kun jij kiezen? Mijn voorkeur heeft op dit moment de Pedal Pusher. Zie jij de mogelijkheden al voor je samen met de bovenstaande startset?

Groeten,
Jose

Table built using Product Table Builder by The Crafty Owl – Independent Stampin’ Up! Demonstrator.