Eerst volgende verzamelbestelling 2 februari!

De Balloon Celebration set is absoluut mijn favoriet uit de lente/zomer catalogus. Ik krijg simpelweg geen genoeg van de ballonnen. De stempels, de ponsen, ik vind ze super.

In het begin moest ik even aan ze wennen. Je stempelt namelijk eerste een groep ballonnen. Daarbij drukte ik elke stempel twee keer af zonder opnieuw in te inkten. Zo ontstaan lichtere en donkerdere ballonnen en elke ballon lijkt anders. Toch is het allemaal nog erg vlak en incompleet. Vervolgens heb ik elke ballon aan de onderkant voorzien van stippels. Nee, je hoeft niet met een marker aan de slag, de spikkels zijn ook een stempel  Pas als je de stippels hebt toegevoegd is het plaatje compleet.

Balloon Celebration

Wat ik met deze oefenkaartjes ga doen weet ik nog niet. Ze liggen er nog om gebruikt te worden.

Mijn aandacht was namelijk al weer gevlogen en ik had snel een kaart nodig. Wel met de Balloon Celebration, maar een met nog andere mogelijkheden. Het werd onderstaand kaartje. Waarbij ik de stippeltjes op Melon Mambo cardstock stempelde voor de balloon uit te stansen. De kleine ballon is gemaakt door eerste het randje van de ballon te stempelen, vervolgens de stippeltjes en als laatste ponste ik de ballon uit.

De ene ballon zette ik vast met lijm, de ander met een dimensional (love them!)

Wat washi tape, een tekstje met de hand uitgeknipt en de gekleurde dots maken het geheel compleet.

Balloon Celebration

Wil jij deze bundel ook? Laat ze niet aan je neus voorbij gaan! Sla je slag en koop met korting de bundel van stempels en pons (wist jij dat producten uit de lente/zomer calalogus er zijn tot eind mei of zolang de voorraad strekt ).
Voeg de Enamel Dots, het Baker’s Twine en de Washi Tape toe en je mag een cadeautje uitzoeken uit de SAB flyer.

 

Eén gedachte over “Balloon Celebration”

Reacties zijn gesloten.