Een andere opening, dat is wat ik jullie vandaag wil laten zien.

Een andere opening square pillow box

De opening van het doosje zit nu niet aan de zijkant maar aan de voorkant, onder het lint verstopt. Als je goed kijkt zie je rechts en links van het lint waar de opening loopt.

 Andere opening 1
Je hebt voor het doosje 3x een deel van de box nodig.
 Andere opening 2Twee delen snij je door. Het ene deel precies in het midden van de uitsparingen aan de zijkant. De snijlijn komt 5 cm uit de onderkant (let wel op dat de flap naar boven ligt) Het tweede deel snij je onder het midden af, op 3,8 cm vanuit de onderkant (let ook hier op dat de flap naar boven ligt)
 Andere opening 3Neem voor de achterkant het deel van de box waar niets afgehaald is. Zorg dat de flap naar beneden ligt. Bevestig hierop het deel van 5 cm (dit deel heeft geen flap). De zijkanten lijm je vast.  Andere opening 4Voor de sluiting van het doosje gebruik je het deel waar je 3,8 cm hebt afgehaald. Het deel dat je gebruikt heeft een flap! Deze heb je nodig om het deksel van het doosje mee te bevestigen aan de bovenkant van je doosje.
 Andere opening 5Zo ziet het er uit als het deksel is bevestigd (uiteraard lijm je de flap aan de binnenkant van je doosje en niet aan de buitenkant).  Andere opening 7Als sluiting heb ik een banderol of belly band gemaakt. Ik gebruikte daarvoor designer series papier en maakt e het geheel af met wat lint, stempels en ponsen.

De oplettende kijker heeft naast de box met een andere opening ook verschillende nieuwe producten voorbij zien komen. Weet jij al welke? Nieuwsgierig? De nieuwe voorjaarsgids zit gratis in je bestelling bijgevoegd. Geen bestelling, geef me bericht en ik stuur de gids naar je toe.

Wil jij de pillow box met een andere opening maken en heb je de dies nog niet? Dit is je kans.

Om te voorkomen dat deze Dies jou niet zijn opgevallen doe ik de dies voor een week in de hoofdrol en in de aanbieding* (en ja dus ook de bundle, dat is dubbel korting!).
Wacht niet en bestel voor 12 december, je hebt je bestelling nog voor de kerst in huis!
Ligt hij bij jou onder de kerstboom? Of wordt hij net als bij mij direct in gebruik genomen?
* Let op! Dit is een aanbieding van mij persoonlijk. Alleen via mijn verzamelbestelling op 12 december krijg je op deze dies 15% korting (dus niet via de online webshop!)

De Square Pillow Box in de aanbieding
Bestel voor 12 december en krijg:
De “Square Pillow  Box Thinlits Dies” voor € 34,- (i.p.v. € 40,-) of
de “A Little Something bundle (Clear Stempel set + Dies) voor € 49,10 (i.p.v. € 57,75)