Door Stampin Up Nederland ben ik genomineerd om de waterval te starten die elk jaar op World Card Making Day wordt gehouden. Helemaal de eerste was ik niet geloof ik, maar ach het gaat om het idee. Mijn kaartje staat al op Facebook en de volgende 3 zijn genomineerd en hebben intussen hun kaart ook geplaatst. Heb je Facebook, dan zul je vast veel kaarten voorbij zien komen. Kijk vooral op Stampin Up Nederland. Als het goed is vind je daar de grootste collectie van dit evenement. Klik daar wel op berichten van bezoekers, ander kan het zijn dat je alleen de berichten van SU zelf ziet.

Hier mijn bijdrage. Een echte herfst kaart gemaakt met de set For All Things.
Het kaartje stond al even klaar vandaar de nog verkeerde verwijzing naar mijn oude blog 😉
Stampin Up For all Things

Eén gedachte over “World Card Making Day”

Reacties zijn gesloten.