Hallo Creatieveling,

Vandaag de nieuwe herfst/winter catalogus! Geldig van 1 september t/m 4 januari 2016.

Herfst_Winter 2015

Klik op de foto en de gids opent. (Werkt dit niet, dan vind je onderaan de link naar de gids nog een keer. Kopieer de link in je browser.)

De catalogus is weer heerlijk gevuld met mooie producten en leuke ideeën. Geniet van al het moois en profiteer van de combinatiemogelijkheden. Want dit keer bevat de catalogus maar liefst 17 bundels waarbij je direct profiteert van 15% korting. Let dus zeker op de gekleurde blokken met de tekst “Bundle en Save 15%”.

Niet zo veel tijd dit jaar om kerstkaarten en labels zelf te maken? De speciale project kits bieden wellicht uitkomst. Niet helemaal zelf bedacht, toch zelf gemaakt 😉 De ontvanger van je kaart is er zeker niet minder blij mee.

Hieronder een paar van mijn favorieten, als ik al kan kiezen, waar je misschien te snel aan voorbij kijkt!
Pg. 14: Precision Base Plate voor de BigShot. Deze plaat helpt bij het snijden van hele gedetailleerde stansen zoals de framelits op pg. 15
Pg. 26 Real Red Envelop Paper. Dit is dunner dan cardstock maar super sterk. Perfect voor een envelop. Maar denk verder. Je kunt er heel goed bloemen mee maken of versiering mee maken. In de hoofdcatalogus staat ditzelfde papier in wit en in onze nieuwe In Colors 2016-2018.
Pg. 32 Holidays Fancy Foil Designer Vellum. Prachtig vellum met metaalachtige details in rood, groen en zilver.
Pg. 37 Project Life Hello December 2015 stempelset en pg. 38 Project Life Seasonal Snapshot 2015 stempelset. Deze zijn beide ook geschikt voor kaarten. Kijk maar eens naar het kaartje op blz 26.
Pg. 43 Fine-Tip Glue Pen. Waar was je heel mijn leven super handige lijm-pen met ini mini punt voor het vastzetten van embellishments.
Pg. 47 Black Glimmer Paper. Zo leuk voor accenten!

Kortom genoeg te zien! Heel veel leesplezier.
Voor vragen en bestellingen ben ik je graag van dienst.
Snelle beslissers bestellen vanavond met mij mee (bestelling binnen voor 17.00)
Meer tijd nodig, de volgende verzamelbestelling plaats ik op 10 september. Voor latere datums kijk op mijn blog www.treasureyourmemories.nl aan de rechterkant.

De seizoen catalogus liever op papier? Neem contact met mij op en ik stuur hem naar je toe (verzendkosten € 3,45)

http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2015%20Holiday%20Catalog/20150901_HolidayMini_en-UK.pdf

Groeten,
Jose Hoogeveen
jose@stampintreasure.nl