Stamp ImpressionsWelkom bij onze maandelijkse blog hop Stamp Impressions. Deze blog hop voert je door Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Nederlands en inspireert je door onze projecten.
Misschien kom je hier via het blog van mijn creatieve vriendin Miranda. Heeft ze het niet goed gedaan!

To read my blog in a different language, please use the translate function to the right.
Wil je geen berichten missen, abonneer je dan rechts bovenaan op mijn blog en ontvang voortaan alle berichten in je mail.

Onze blog hop staat in het teken van Spooky Days, of te wel Halloween. Ik heb denk ik  deze keer iets verrassends en anders gedaan dan “gewoon” een project creëren. Voor de spooky days gebruikte ik een product dat op het eerste oog helemaal niets met Spooky Days of Halloween te maken heeft.

Ik ging aan de slag met de Quilt Builder Framelits Dies. quilt builder framelits diesZelf weet ik niet zo heel veel van quilten, maar als ik naar de vierkante framelits kijk met de “wiebertjes” dan moet ik direct aan iets heel anders denken. Namelijk aan Tangram.
Ken jij dat spelletje, met de verschillende steentjes die je aan elkaar kunt leggen tot allerlei figuurtjes? En dan herken je vast de onderstaande zwarte vierkant die je maakt met de verschillende steentjes.spooky days halloween stampin up

De wiebertjes, het vierkantje, de twee kleine driehoekjes en het middelste maat driehoekje maak je met de quilt builder framelits dies.  De steentjes die niet met deze framelits te maken zijn, zijn de grootste twee driehoeken. Deze maak ik met een vierkant stansje uit de set Layering Squares Framelits Dies. Zo heb ik mijn tangram bij elkaar gepuzzeld.

En dan aan de slag. Een zware kat lijkt mij een leuk spooky days figuurtje. Even puzzelen en klaar.

spooky days halloween stampin upVoor de achtergrond gebruikte ik een Thick whisper White cardstock basiskaart met daarom een laag Glossy White paper. Deze bewerkte ik met inkt in de kleur Smokey slate  en water. Als laatste bracht ik spetters aan in de kleuren Pumpkin Pie en Elegant Eggplant. Je kunt zien dat de ondergrond nog niet helemaal droog was, want de spetters zijn hier en daar een beetje uitgelopen. Maar dragen min of meer per ongeluk bij aan een beetje extra spooky die de kaart naar mijn mening uitstraalt.
spooky days halloween stampin up

De zwarte kat plakte ik met dimensionals op de kaart. Als laatste bracht ik de tekst aan. Deze komt uit de stempel set Spooky Cat.

Hopelijk heb ik je weten te inspireren met mijn memories & more home decor en zie ik je binnenkort terug op mijn blog. Voor nu wens ik je veel plezier en creatieve inspiratie bij het hoppen langs de deelnemers van onze blog hop Stamp Impressions. Klik op Next en je gaat naar het blog van de zeer getalenteerde Martina.

stampin impressions       Stamp impressions

Product lijst Spooky Days kaart

Wil je Stampin up producten bestellen of meer weten over de producten en de mogelijheden, of ben je op zoek naar ideeën voor kaarten, cadeautjes of bedankjes? Neem contact met mij op. Gewoon direct lekker shoppen, dat kan natuurlijk ook in mijn online shop! Wil je in de shop direct naar de producten die ik gebruikte voor mijn kaart, klik dan op het product van je keuze hieronder.

Aqua Painters

€ 21,00

13 gedachten over “Stamp Impressions Blog Hop – Spooky Days”

Reacties zijn gesloten.