Volgende verzamelbestelling, 17 maart.

Vandaag een warm welkom aan de nieuwe leden in mijn team.
De afgelopen twee en een halve maand is ons team enorm gegroeid en daar ben ik bijzonder trots op en dankbaar voor. Zelf heb ik vijf nieuwe leden aan mijn team toe mogen voegen. Maar ook veel van de andere teammaatjes hebben het team doen groeien. We worden inmiddels een flinke club kan ik je zeggen en dat is echt gaaf!

De nieuwe leden heb ik een kaart gestuurd als warm welkom. De meeste van de dames en heren ontvingen onderstaande kaart. Natuurlijk hoop ik dat de ze zich thuis gaan voelen in ons team en dat ze een hele tijd blijven. Je raakt toch aan ze gehecht 🙂

warm welkom stampin up

Voor mijn warm welkom kaarten gebruikte ik:


Natuurlijk worden we als team enorm geholpen door een SUper aanbieding waarbij je naast het toch al gunstig geprijsde startpakket ook nog twee gratis stempelsets uit mag kiezen. En het dus zeer de moeite waard is om juist nu teamlid te worden.
Maar zonder onze (die van mij en van mijn teamleden) liefde en passie voor Stampin’ Up! en het vertrouwen dat je zonder zorgen in kunt stappen zouden we niet zo kunnen groeien.
Speel jij al een tijdje met de gedachte om ook een start pakket aan te schaffen en te profiteren van de extra aanbieding tijdens Sale-a-Bration.? Ik nodig je van harte uit om contact met mij op te nemen. Ik leg je graag uit wat de voordelen zijn.  Eerst op je gemakje het een en ander nalezen? Dat kan zeker. Hier vind je wellicht al een aantal antwoorden op je vragen.

Jose’s Specials

Hostess code voor de maand maart: PNYQJY7P
online winkel 24/7 Stampin’ Up! producten bestellen

Acties (klik en vind meer informatie)
2017 lente/zomer seizoencatalogus t/m 31 mei
Sale-a-Bration t/m 31 maart
BESTE DEAL – Koop de starterkit, krijg € 175,- aan producten voor maar € 129,- plus 2 bonus stempelsets (waarde kan oplopen tot € 126,- )en gratis verzending!

Clearance Rack tot 60% korting
Stampin Rewards Orders van € 200,- of meer ontvangen min. € 20 aan gratis producten
Jaar catalogus online