Nederlandse stempel sets van Stampin’ Up!

Op deze pagina vind je alle Nederlandse stempel sets die op dit moment te koop zijn.
Wil je een stempel set beter bekijken, klik dan op de afbeelding van de stempel set.

Bestellen van de stempel sets kan eenvoudig in mijn web winkel: www.mijnstempelskopen.nl (hiervoor heb je een credit card nodig) of je stuurt je bestelling naar mij toe via mijn contactformulier of via mijn email adres op de afbeeldingen.
Meer weten over het bestellen van Stampin’ Up! producten vind je op mijn pagina over bestellen.


Nederlandse stempel sets

Nederlandse stempel sets zijn net als alle andere producten van Stampin’ Up! tijdelijk te koop voor de duur dat de stempel set in een catalogus gevoerd wordt en zolang er voorraad is. Wil je een stempel set kopen wacht niet tot het te laat is.
Bij sommige sets zijn bijpassende framelits, thinlits of ponzen te koop. Deze staan op de flyer afgebeeld. Wordt er door Stampin Up een bundel aangeboden, dan heeft deze een aparte product code. Bundels zijn 10% goedkoper dan de producten los bestellen.

Heb je vragen over de Nederlandse stempel sets of andere producten van Stampin’ Up! of wil je producten bestellen, dan help ik je graag. Neem contact met mij op via mijn contactformulier.
De producten van Stampin’ Up! online bestellen, dat kan via mijn webwinkel http://www.mijnstempelskopen.nl (let op shoppen in de webwinkel kan op dit moment alleen met een credit card)

Stampin Treasure

Nederlandse stempel sets