Op deze pagina vind je alle Nederlandse stempel sets die via mij op dit moment bij Stampin’ Up!® te bestellen zijn. Wil je een stempelset beter bekijken, klik dan op de afbeelding van de stempel set.

Wil je een Nederlandse stempelset of sets bestellen, stuur mij dan een mailtje of bestel in mijn webwinkel www.mijnstempelskopen.nl

Bij sommige sets zijn bijpassende stansen of ponsen te koop. Ik heb deze informatie zo veel mogelijk toegevoegd of ze staan op de flyer. Stansen en ponsen zijn ook te vinden in de jaarcatalogus. Wordt er door Stampin’ Up!® een productpakket/bundel aangeboden dan staat het productpakket aangegeven op de flyer. Het productpakket heeft een apart artikelnummer en wordt verkocht met 10% korting! Voor voorbeelden met de betreffende stempels verwijs ik naar de bladzijde in de jaarcatalogus.

Heb je vragen over de Nederlandse stempel sets, de bijpassende snijmallen, ponsen of andere producten van Stampin’ Up! of wil je producten bestellen, dan help ik je graag met je vraag of bestelling. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

De producten van Stampin’ Up! online bestellen, dat kan via mijn webwinkel http://www.mijnstempelskopen.nl (let op shoppen in de webwinkel kan op dit moment alleen met een credit card)

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Wil je mijn blogberichten in je mail ontvangen, voer dan hieronder je email adres in.