Op deze pagina vind je alle Nederlandse stempel sets die op dit moment bij
Stampin’ Up!® te koop zijn. Wil je een stempel set beter bekijken, klik dan op de afbeelding van de stempel set.

Nederlandse stempel sets bestel je via Stampin Treasure

Bij sommige sets zijn bijpassende snijmallen of ponsen te koop. Deze staan soms op de flyer en voor de rest in de jaarcatalogus. Wordt er door Stampin’ Up! een bundel aangeboden dan staat de bundel aangegeven op de flyer. De bundel heeft een apart artikelnummer en wordt verkocht met 10% korting!

Heb je vragen over de Nederlandse stempel sets, de bijpassende snijmallen, ponsen of andere producten van Stampin’ Up! of wil je producten bestellen, dan help ik je graag met je vraag of bestelling. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op

De producten van Stampin’ Up! online bestellen, dat kan via mijn webwinkel http://www.mijnstempelskopen.nl (let op shoppen in de webwinkel kan op dit moment alleen met een credit card)

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Wil je mijn blogberichten in je mail ontvangen, voer dan hieronder je email adres in.